Γυναίκα έκανε σεξ με 300 άτομα σε 12 μήνες – «Με κάνει να νιώθω καλά»

Μια γυναίκα από την Αυστραλία έγινε πρωτοσέλιδο επειδή έκανε σεξ 300 άτομα μέσα σε έναν χρόνο. Τώρα βάζει νέους ερωτικούς στόχους.

Η 26χρονη Annie Knight δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Cameo, έναν ιστότοπο όπου οι θαυμαστές μπορούν να πληρώσουν για εξατομικευμένα μηνύματα βίντεο από διασημότητες.

Αν και η Knight δεν είναι διάσημη προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα που κέρδισε όταν παραδέχθηκε ότι κοιμήθηκε με 300 άτομα. Η 26χρονη που δηλώνει ότι έλκεται ερωτικά τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, χρεώνει 80 δολάρια για ένα ηχογραφημένο μήνυμα.

Πολλοί άνθρωποι ζητούν βίντεο Cameo ως δώρα για τα γενέθλια των φίλων τους και η Knight προσφέρει επίσης αυτήν την υπηρεσία. Ωστόσο, η 26χρονη πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και παρέχει «συνομιλίες» και «συμβουλές» σε όσους θέλουν να ξοδέψουν κάποια επιπλέον δολάρια.

Αnnie Knight.

Η Knight προσφέρει επίσης και λίγο πιο ροζ βίντεο για κάποιους που θέλουν ένα ερωτικό παιχνιδιάρικο πείραμα. Η 26χρονη έγινε γνωστή όταν αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο “The Kyle and Jackie O Show” ότι κοιμήθηκε με 5 άτομα σε μια μέρα και είχε κάνει σεξ με 300 άτομα μέσα σε έναν χρόνο.

«Ένιωσα δύναμη μετά. Το σεξ με κάνει να νιώθω καλά. Έχει σκοπό να σε κάνει να νιώσεις καλά», είπε η 26χρονη. Η Knight είπε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα ότι γνώρισε πολλούς από τους συντρόφους της, άνδρες και γυναίκες, σε εφαρμογές γνωριμιών.

Αnnie Knight.

Επίσης εξήγησε ότι έχει και μία ατζέντα με τακτικούς παρτενέρ τους οποίους καλεί για ερωτικές συνευρέσεις πιο συχνά. Τώρα η ξανθιά καλλονή δηλώνει ότι ψάχνει την αγάπη.
Έχει βάλει ως στόχο να πάει σε 52 ραντεβού σε 52 εβδομάδες και παραδέχεται ότι δεν έχει σύντροφο εδώ και τρία χρόνια.

«[Ποτέ δεν είχα] πολλά ραντεβού. Έβγαινα περίπου τρία ραντεβού το χρόνο, γι’ αυτό θέλω να το κάνω τώρα», δήλωσε η 26χρονη, σύμφωνα με την Daily Star. «Ποτέ δεν ήμουν πολύ των ραντεβού. Έτσι ήθελα να δώσω στον εαυτό μου ένα κίνητρο και να είμαι πιο υπεύθυνη γι’ αυτό αναρτώ τις κριτικές των ραντεβού μου στο διαδίκτυο», τόνισε η Knight.

Αnnie Knight.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ