Griselda: Το Netflix μάς συστήνει την αδίστακτη βαρόνη του κολομβιανού καρτέλ

«Τα τελευταία τρία χρόνια η Griselda έχει κατακτήσει το Μαϊάμι διανέμοντας κοκαΐνη». Με αυτή την πρόταση που αντηχεί σε μία δικαστική αίθουσα, το Netflix μάς συστήνει τη βαρόνη κοκαϊνης Griselda Blanco, την οποία υποδύεται η εμβληματική Sofia Vergara στη νέα, ομώνυμη σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Το τρέιλερ της σειράς κυκλοφόρησε πρόσφατα και μας έδειξε ένα άλλο πρόσωπο της δημοφιλούς ηθοποιού η οποία μάλιστα είναι και η εκτελεστική παραγωγός του εγχειρήματος του Netflix.

Mέσα σε έξι επεισόδια διάρκειας μίας ώρας, το κοινό θα γνωρίσει την πανέξυπνη και φιλόδοξη αρχηγό του κολομβιανού καρτέλ, τη γυναίκα με τα δολοφονικά ένστικτα που εμφανίστηκε από το πουθενά για να γίνει η «Νονά» του υποκόσμου.

Η σειρά «Griselda» δημιουργήθηκε από τον Eric Newman (Painkiller) και τον Andrés Baiz — ο οποίος σκηνοθετεί όλα τα επεισόδια — επανασυνδέοντας την ομάδα πίσω από το Narcos και το Narcos: Mexico. Οι Newman, Baiz, Doug Miro, Ingrid Escajeda και Carlo Bernard είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τον Luis Balaguer της Latin World Entertainment.

Η Vergara μεταμορφώνεται πλήρως στην αδίστακτη «Nονά» και δεν την σταματάει τίποτα όταν πρόκειται για την οικογένεια και την αυτοκρατορία της. Όπως δείχνει το τρέιλερ, το Μαϊάμι των δεκαετιών του ’70 και του ’80 βρίσκεται εν μέσω του θερμού πολέμου εμπόρων ναρκωτικών της πόλης με επικεφαλής την ίδια τη Griselda.

Ποια ήταν η Griselda Blanco;

Η σειρά αφηγείται την ιστορία μιας αφοσιωμένης μητέρας που δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία του κόσμου των ναρκωτικών. Ήταν μία αδίστακτη επαγγελματίας και το θανατηφόρο μείγμα αγριότητας και της γοητείας της τη βοήθησε να χειριστεί με δεξιοτεχνία την επιχείρησή της και την οικογένειά της.

«Δεν υπήρξε ποτέ γυναίκα που να έφτασε κοντά στο να αποκτήσει τη δύναμη, τον πλούτο και τον σεβασμό που είχε η Griselda. Και κανένας διακινητής, γυναίκα ή άνδρας, δεν προκάλεσε ποτέ το ίδιο επίπεδο φόβου όπως εκείνη», είπε ο Newman σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο Tudum. «Η Griselda είναι μια ιστορία ανόδου και πτώσης που δεν έχουμε ξαναδεί. Είναι συναρπαστικό, συναισθηματικό, αστείο, τρομακτικό και τραγικό. Η Griselda είναι ένας αντιήρωας ανώτερης τάξης και μια σειρά από αντιφάσεις που συγκρούονται ακόμα και με τον ίδιο της τον εαυτό», πρόσθεσε.

Παρά το γεγονός ότι ο διαβόητος χαρακτήρας που υποδύεται η Vergara είναι αρκετά διαφορετικός από οποιονδήποτε ρόλο έχει παίξει στο παρελθόν, ο Newman προσθέτει ότι δεν τον εξέπληξε που η ηθοποιός τα κατάφερε. «Είναι μια δύναμη της φύσης και δεν έχω καμία αμφιβολία πως ό,τι κι αν βάλει στο μυαλό της μπορεί να το πετύχει».

«Ήταν τέλεια για τον ρόλο όχι μόνο επειδή, όπως και η Griselda, είναι μια ανύπαντρη μητέρα που ήρθε στην Αμερική από την Κολομβία χωρίς τίποτα και έχτισε μια αυτοκρατορία, αλλά επειδή ήταν απροσδόκητο από αυτήν. Η Σοφία είναι μια όμορφη και λαμπρή κωμική ηθοποιός αλλά παράλληλα είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτά», συμπλήρωσε ο Newman.

Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά

Η Griselda έρχεται στο Netflix – και στις ζωές μας – στις 25 Ιανουαρίου 2024.

Πηγή: FOXreport.gr

Παιχνιδόλεξο: Εσύ μπορείς να βρεις τι σημαίνουν αυτές οι 3 ελληνικές λέξεις – Μόνο το 10% τα καταφέρνει

Το οξυγόνο στη Γη έχει ημερομηνία λήξης – Τρομακτική μελέτη για το τέλος της ζωής στον πλανήτη μας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ