Φθινοπωρινή οπτική ψευδαίσθηση: Βρείτε τα κρυμμένα ζώα ανάμεσα στα φύλλα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα

Μπορείτε να εντοπίσετε όλα τα ζώα που κρύβονται σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση; Αν είστε λάτρης των ζώων, το πιθανότερο είναι ότι θα καταφέρετε να βρείτε πού είναι κρυμμένα και καραδοκούν.

Εάν αυτή είναι η πρώτη οπτική ψευδαίσθηση που λύνετε εδώ και αρκετό καιρό, μάλλον θα σας φανεί δύσκολη. Παρότι καμιά φορά η απάντηση βρίσκεται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, σε αυτή την εικόνα πρέπει να είστε πολύ παρατηρητικοί. Πρέπει να κοιτάξετε την εικόνα σε κάθε γωνία της, καθώς υπάρχουν φύλλα σε διάφορες φθινοπωρινές αποχρώσεις – καφέ, κίτρινο, πορτοκαλί και τα ζώα είναι καμουφλαρισμένα.

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση , από την εταιρεία διαδικτυακών εκτυπώσεων instantprint με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, σας προκαλεί να βρείτε τα 4 ζώα που είναι κρυμμένα ανάμεσα στα πεσμένα φύλλα. Έχετε 10 δευτερόλεπτα. Αν είσαι πολύ καλός, θα βρεις και τα τέσσερα πλάσματα, αλλά είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι φαίνεται.

Τα φύλλα λειτουργούν ως καμουφλάζ, που ξεγελούν τα μάτια σας.

instantprint

Η λύση για την οπτική ψευδαίσθηση

Aν δυσκολεύεστε να τα βρείτε θα σας δώσουμε ένα tip. Ψάχνετε για αλεπού, γαλοπούλα, σκαντζόχοιρο και σκίουρο. Ακόμα παλεύετε; Μην ανησυχείτε, έχουμε δημοσιεύσει την απάντηση παρακάτω – αλλά πάρτε την ως προειδοποίηση για το spoiler!

Τα κουίζ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις δεν είναι μόνο ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περνάμε την ώρα μας,  αλλά μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της γνωστικής μας λειτουργίας και της παρατηρητικότητάς μας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αν προκαλείτε τον εαυτό σας με τέτοιες προκλήσεις τακτικά, θα είστε πιο συγκεντρωμένοι και η μνήμη σας μπορεί ακόμη και να βελτιωθεί.

Τα αξιολάτρευτα ζώα ήταν κρυμμένα σε κοινή θέα  – αλλά μην ανησυχείτε αν δεν καταφέρατε να τα εντοπίσετε όλα. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν σκοπό να σας προκαλέσουν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ