Φάντασμα ή τεχνικό πρόβλημα; – Το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που τρομοκράτησε μια οικογένεια

Ένας άνδρας μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί βίντεο με τη «σκιώδη φιγούρα» που ισχυρίζεται ότι παρακολουθούσε αυτόν και την οικογένειά του μια νύχτα – αλλά δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι είναι στην πραγματικότητα ένα φάντασμα.

Στο κλιπ των πέντε δευτερολέπτων, μια φιγούρα γλιστρά κάτω από τις σκάλες πριν βγει από τη λήψη πίσω από έναν τοίχο. Φαίνεται να αποτελείται μόνο από πρόσωπο και πόδια. Ο τρομοκρατημένος άνδρας έγραψε στο Reddit : “Ο αισθητήρας κίνησης μου χθες το βράδυ έπιασε αυτή τη “φιγούρα”, “σκιά” ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε να κατεβαίνει τις σκάλες μου. Η οικογένειά μου και εγώ είχαμε μια αίσθηση ότι μας παρακολουθούν από πιο πριν, αλλά αυτό μου “ανατίναξε” το μυαλό. Είμαι τρομοκρατημένος. Παρακαλώ βοηθήστε”.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Reddit

 

Ενώ ορισμένοι χρήστες συμφώνησαν ότι το σπίτι του είναι στοιχειωμένο, άλλοι πιστεύουν ότι επεξεργάστηκε το βίντεο ή απλώς υπάρχει πρόβλημα με την κάμερά του. Σχολιάζοντας το βίντεό του, ένας χρήστης είπε: “Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα βάλω κάμερες στο σπίτι μου. Ξέρω ότι είναι πιθανώς μια ψηφιακή ανωμαλία από λογισμικό που αντισταθμίζει τον χαμηλό φωτισμό. Αλλά θα προτιμούσα απλώς να μην χρειάζεται να το σκεφτώ… Και οι κάμερες μπορούν να παραβιαστούν πολύ εύκολα”.

Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: “Δεν προσφέρω καμία βοήθεια, αλλά αυτό είναι πραγματικά ανατριχιαστικό. Είναι περίεργο για μένα να γνωρίζω ότι μπορεί να έχουμε γνήσια στοιχεία του υπερφυσικού, αλλά λόγω του πόσο εύκολο είναι να χειριστούμε βίντεο και φωτογραφίες, μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ σίγουρα”.

Ένας τρίτος χρήστης είπε: “Είναι ξεκάθαρα κάποιος που κατεβαίνει τις σκάλες και η κάμερα παλεύει να πάρει το φως. Αυτό είναι όλο. Όχι φάντασμα”. Ένας ακόμη χρήστης πρόσθεσε: “Πρέπει να φύγεις από το σπίτι και να μην επιστρέψεις ποτέ. Δεν θα κοιμόμουν ποτέ ξανά εκεί.” Ένας πέμπτος χρήστης είπε: “Νομίζω ότι πρόκειται για δυσλειτουργία. Τα φώτα στην κορυφή ανάβουν, κάτι που είναι λογικό αν κατεβαίνεις… και μπορείς να δεις τα πόδια του ατόμου. Νομίζω ότι το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ