Έρευνα: 2 στους 10 άνδρες προτιμούν το ποδόσφαιρο από το σεξ

Στη διάρκεια των Παγκοσμίων Κυπέλλων ποδοσφαίρου δεκάδες εκατομμύρια συγκεντρώνονται στα γήπεδα αλλά και μπροστά στις οθόνες για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Σε έρευνα της εταιρείας για το ευ ζην, LELO καταγράφηκε ότι 2 στους 10 Αμερικανούς προτιμούν να βλέπουν ποδόσφαιρο από τις σεξουαλικές σχέσεις με την σύντροφό τους.

Πιο συγκεκριμένα η έρευνα σε 1.000 Αμερικανούς έδειξε ότι το 24% θα έλεγε «όχι» στο άλλο τους μισό εάν τους ζητούσε ερωτική επαφή και θα προτιμούσαν να δουν ποδόσφαιρο. Περίπου οι 250 συμμετέχοντες απάντησαν ότι θα έκοβαν τις σεξουαλικές επαφές για να δουν την αγαπημένη ομάδα τους να κερδίζει το πρωτάθλημα.

Το 72% θα είχε σεξουαλικές επαφές παρά το γεγονός ότι γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες που μεταδίδονται εκείνη την στιγμή από την τηλεόραση. Το 7% απάντησε ότι θα είχε μία σύντομη ερωτική επαφή ενώ το 8% ανέφερε ότι θα είχε σεξουαλικές σχέσεις σε τέτοια θέση που να μπορεί να βλέπει και τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Το ένα τρίτο των συμμετεχόντων υποστήριξε ότι θα σκεφτόταν το παιχνίδι στην διάρκεια της ερωτικής επαφής. Ένας στους τέσσερις συμμετέχοντες παραδέχτηκε ότι κατά καιρούς σκέφτηκε ένα μικρό ψέμα για να μπορέσει να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο.

Το 55% των ερωτηθέντων εξήγησε ότι μία νίκη της ομάδας τους θα τους έφερνε μεγαλύτερη σεξουαλική διάθεση. Το 46% απαντά ότι θα έχανε κάθε σεξουαλικό ενδιαφέρον εάν η ομάδα του έχανε, ενώ μόλις το 25% θα είχε πιο έντονη επιθυμία για σεξουαλική επαφή μετά από την ήττα της ομάδας του.

Οι καρδιακοί παλμοί των ανδρών αυξάνονται περισσότερο όταν βλέπουν ποδόσφαιρο

Οι καρδιακοί παλμοί ενός άνδρα που βλέπει ποδόσφαιρο είναι πιο ανεβασμένοι από όταν έχει σεξουαλική επαφή, σύμφωνα με μια μελέτη.

Η έρευνα της ιστοσελίδας Online Gambling.ca διαπίστωσε ότι οι καρδιακοί παλμοί των ανδρών έφτασαν τους 136 παλμούς ανά λεπτό όταν παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο. Μία μελέτη του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ το 2019 ανέφερε ότι κατά τη σεξουαλική επαφή, ο καρδιακός παλμός ενός άνδρα σπάνια ξεπερνά τους 130 παλμούς το λεπτό.

Στην έρευνα συμμετείχαν 40 άνδρες που συνδέθηκαν σε συσκευές παρακολούθησης καρδιακών παλμών καθώς παρακολουθούσαν τα αγαπημένα τους αθλήματα.

Το ποδόσφαιρο και το αμερικανικό ποδόσφαιρο ήταν τα μόνα αθλήματα που ξεπέρασαν τους 130 παλμούς. Το μπάσκετ έφτασε τους 125 παλμούς, το μπέιζμπολ τους 124, το τένις τους 116, η Formula 1 τους 105, το ράγκμπι τους 104 και η πυγμαχία τους 101.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ