Έμαθε ότι η σύντροφός του δεν μπορεί να κάνει παιδιά και εξοργίστηκε που του το είχε κρύψει – «Μου είπε ότι χαράμισε 2 χρόνια από τη ζωή του»

Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι μία γυναίκα,  η οποία δεν έχει παιδιά. Είναι συνειδητή επιλογή της. Έτσι, στο πρώτο ραντεβού της με τον σύντροφό της, του εξήγησε ότι δεν ήθελε να κάνει ποτέ παιδιά, και η σχέση προχώρησε κανονικά, αφού της απάντησε πως ούτε εκείνος επιθυμεί.

Θέλει να χωρίσει με την σύντροφό του επειδή έμεινε έγκυος – «Ένα μωρό θα καταστρέψει τη ζωή μου»

Η γυναίκα κουβέντιαζε ελεύθερα την επιλογή της να μην κάνει παιδιά, ακόμη και με τους φίλους της, οι οποίοι μοιράζονταν τον ίδιο τρόπο ζωής και τις ίδιες απόψεις.

“Η επέμβαση ήταν μία ευτυχής συγκυρία”

Στα 28 της, η κοπέλα έπρεπε να υποβληθεί σε μία επέμβαση, μετά από την οποία δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος. «Η επέμβαση ήταν για εμένα ευτυχής συγκυρία επειδή πήρε από πάνω μου ένα βάρος. Ούτως ή άλλως δεν ήθελα να κάνω παιδιά». Πριν από λίγο καιρό, έπρεπε να συμπαρασταθεί σε μία φίλη της, η οποία είχε μία  ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η φίλη της ήταν ένα συναισθηματικό ράκος, αλλά έπρεπε να αναλάβει τις συνέπειες των πράξεών της.

Έμεινε έγκυος από τον σύζυγο της αλλά είναι ερωτευμένη με γυναίκα – «Θέλω να είμαι μαζί της»

Συζητώντας το περιστατικό με τον φίλο της, η γυναίκα είπε ότι μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται οι ίδιοι να φοβούνται. Προς έκπληξή της, ο άνδρας θύμωσε και είπε: «καλά πως είναι δυνατόν να μού έχεις πει ψέματα για κάτι τόσο σοβαρό;» Η αντίδρασή του, την μπέρδεψε.

“Ξεκίνησε τη σχέση ελπίζοντας να με μεταπείσει”

Ζήτησε εξηγήσεις, μάλωσαν και, στο τέλος εκείνος της εξήγησε ότι «ξεκίνησε τη σχέση πιστεύοντας ότι θα της άλλαζε γνώμη και, αν δεν τον κατάφερνε εκείνος, θα το κατάφερνε ένα παιδί». Της είπε ότι χαράμισε άδικα δύο χρόνια από τη ζωή του.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο το 2% των ανθρώπων μπορεί να βρει την κόκκινη σημαία σε 12 δευτερόλεπτα

Η γυναίκα έμεινε άφωνη και έφυγε από το σπίτι του.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα έλαβε ένα μήνυμα από την μητέρα του φίλου της στο οποίο της έγραφε ότι «ξεγέλασε τον γιο της και του έφαγε δύο χρόνια από τη ζωή του».

“Μήπως έπρεπε να είχα πει ολόκληρη την αλήθεια;”

Ενώ στην αρχή εξαγριώθηκε, η κοπέλα πλέον αναρωτιέται αν θα ήταν πιο τίμιο να είχε πει στον φίλο της ολόκληρη την αλήθεια. Αν και πλέον δεν υπάρχει ελπίδα να ξανασμίξουν, έχει αποφασίσει ότι στην επόμενη σχέση της θα είναι πιο σαφής και ειλικρινής. Ο λόγος για τον οποίον δεν είχε πει στο αγόρι της όλη την αλήθεια, και το ιατρικό της ιστορικό, είναι επειδή το θεώρησε περιττό, βλέποντας ότι έχουν τις ίδιες απόψεις σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ