«Ο σύζυγός μου με απάτησε όσο εγώ ήμουν έγκυος στο έκτο παιδί μας» – Τελικά τον δέχτηκε πίσω

Μία γυναίκα εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που είχε με τον σύζυγο της, ο οποίος την απάτησε όσο εκείνη ήταν έγκυος στο έκτο παιδί τους. Τελικά τον δέχτηκε πίσω και δηλώνει ότι δεν την νοιάζει εάν οι άνθρωποι την κρίνουν.

Η 34χρονη Christine Yapp δέχτηκε ένα διπλό, καταστροφικό χτύπημα μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννα του παιδιού της. Υπέφερε από στεναχώρια επειδή ανακάλυψε ότι το παιδί της είχε δισχιδή ράχη, μία ασθένεια που θα το άφηνε ανάπηρο από την μέση και κάτω.

Ταυτόχρονα έμαθε ότι ο στοργικός, υποστηρικτικός σύζυγος της είχε μία παράλληλη ερωτική σχέση. Όταν ένας από τους δύο συζύγους απατήσει αυτό μπορεί να σημάνει και το τέλος του γάμου. Ωστόσο η Christine συγχώρησε τον 40χρονο Murray επειδή αρνείται να πετάξει στα σκουπίδια την 20χρονη σχέση τους.

«Δεν θα το καταλάβουν όλοι, αλλά έχουμε πολύ μεγάλη ιστορία μαζί για να την πετάξουμε χωρίς να προσπαθήσουμε να τα βρούμε. Μην με παρεξηγήσετε. Έχω κλάψει τόσο πολύ και είναι πάντα στο μυαλό μου, αλλά έχω περισσότερους λόγους να μείνω παρά να φύγω», είπε η 34χρονη.

«Ο σύζυγός μου με απάτησε όσο εγώ ήμουν έγκυος στο έκτο παιδί μας»

Πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, Silver, η οποία είναι σήμερα 18 μηνών και παράλυτη από τη μέση και κάτω, η Christine ανακάλυψε μηνύματα μεταξύ του Murray και μιας άλλης γυναίκας. Κατάλαβε ότι το ζευγάρι έβγαινε κρυφά κατά τη διάρκεια της δύσκολης εγκυμοσύνης της.

Η 34χρονη έμαθε την αλήθεια όταν έλεγξε το τηλέφωνο του συζύγου της αφού άρχισε να έχει υποψίες. «Τον προηγούμενο Δεκέμβριο παρατήρησα μερικά μηνύματα από μια γυναίκα να εμφανίζονται στο τηλέφωνο του Murray. Ήμουν σίγουρη ότι επρόκειτο για κάποια με την οποία δούλευε μαζί, οπότε δεν ανησύχησα. Αλλά το νέο έτος, τον έπιασα να μου κρύβει το τηλέφωνό του και τον παρατήρησα να κοιτάζει το τηλέφωνό του και να χαμογελάει πολύ. Στο τέλος δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο, οπότε όταν δεν ήταν στο δωμάτιο, έλεγξα το τηλέφωνό του», σημείωσε η Christine Yapp.

«Όταν διάβασα τη ροή των μηνυμάτων μεταξύ του Murray και της γυναίκας, μου έπεσε το σαγόνι. Εξέφραζαν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον και τι σκόπευαν να κάνουν ο ένας στον άλλον όταν βρεθούν από κοντά. Με σκότωσε να βλέπω τόσα πολλά μακροσκελή μηνύματα λατρείας μεταξύ των δύο τους. Δεν είχα λάβει κανένα ωραίο μήνυμα από τον Murray και τώρα ήξερα γιατί. Τα έστελνε όλα σε εκείνη», υπογράμμισε η 34χρονη.

Το ζευγάρι είναι μαζί από πολύ νεαρή ηλικία.
Το ζευγάρι είναι μαζί από πολύ νεαρή ηλικία. Πηγή: Tell & Sell Features

Προς έκπληξη της η Christine ανακάλυψε ότι η σχέση είχε ξεκινήσει όταν ήταν περίπου 18 εβδομάδων έγκυος, αφού το ζευγάρι είχε ενημερωθεί ότι η Silver θα είχε προβλήματα υγείας για όλη της τη ζωή. Αυτό δεν απέτρεψε τον Murray από το να στραφεί σε μια άλλη γυναίκα για υποστήριξη.

«Ενώ εγώ κυοφορούσα το ανάπηρο μωρό μας, περνώντας κάθε στιγμή που ξυπνούσα ανησυχώντας γι’ αυτήν ο Murray ζούσε μια μυστική ζωή αντί να είναι εκεί για μένα. Αυτό συνεχιζόταν για ένα χρόνο. Είχα πιστέψει ότι ήταν πολύ συγκλονισμένος για να μιλήσει για τα πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα εμπιστευόταν μια άλλη γυναίκα», είπε η 34χρονη.

Οι ερωτευμένοι έφηβοι

Η Christine γνώρισε τον Murray όταν ήταν 14 ετών, ενώ εκείνος ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερος. Η θετή της μητέρα έβγαινε με τον πατέρα του Murray. Τότε αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και μετά από επτά χρόνια μαζί, ήρθε η πρώτη τους κόρη, η Summer, η οποία σήμερα είναι 14 ετών, και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011.

Μήνες μετά το γάμο, έμαθαν ότι περιμένουν έναν γιο, τον Chase, 11 ετών σήμερα. Ακολούθησαν άλλα τρία παιδιά, τα κορίτσια Skye, 9 ετών, και Sienna, 7 ετών, και ένα ακόμη αγόρι, τον Phoenix, 5 ετών. «Συνέχισα να μένω έγκυος και αστειευόμασταν πόσο γόνιμοι είμαστε. Σχεδιάζαμε να κάνουμε μόνο δύο παιδιά, αλλά τώρα είχαμε πέντε. Η Skye γεννήθηκε με δισχιδή ράχη και η φροντίδα της έφερε τις δικές της προκλήσεις. Πηγαίναμε βήμα βήμα και παραμείναμε ομάδα ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Και πριν το καταλάβω, έμεινα έγκυος για έκτη φορά», ανέφερε η 34χρονη.

Και συνέχισε: «Είχα κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης τον Ιανουάριο του 2022, αφού είχε καθυστερήσει η περίοδός μου και περίμενα μέχρι να έρθει ο Murray στο σπίτι. Του είπα να κλείσει τα μάτια του και του έδωσα το τεστ. Έμεινε άφωνος. Είχαμε ήδη πέντε παιδιά και είχαμε συμφωνήσει ότι θα κάνω στείρωση, αλλά απλά δεν είχα προλάβει να το κάνω».

Η Christine κατά την γέννηση του έκτου παιδιού της.
Η Christine κατά την γέννηση του έκτου παιδιού της. Tell & Sell Features

Πώς έμαθε τα νέα για το μωρό

Ενώ ήταν έγκυος στο έκτο μωρό τους, η Christine έμαθε τα άσχημα νέα σε μία εξέταση. Και αυτό το παιδί είχε δισχιδή ράχη. «Στον υπερηχογράφο μου ζήτησαν να ξαπλώσω σχεδόν ανάποδα με τα πόδια μου στον αέρα, ώστε να μπορέσει να σαρωθεί η λεκάνη μου. Γέλασα, νιώθοντας ανόητη, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα, η διάθεση άλλαξε δραματικά», εξήγησε η 34χρονη.

«Μου είπε ότι το μωρό μας είχε μια μορφή δισχιδούς ράχης, όπως και η άλλη μας κόρη. Ήταν σαν κακό όνειρο. Ξέσπασα σε κλάματα και τηλεφώνησα στον Murray για να του πω τα σπαρακτικά νέα», τόνισε η Christine Yapp.

Δύο εβδομάδες αργότερα έκανε άλλη μια εξέταση. «Ο γιατρός μας είπε ότι υπήρχε ένα μεγάλο ελάττωμα στον εγκέφαλο του μωρού και ότι τα κάτω άκρα δεν κινούνταν. Όταν εξήγησε τη σοβαρότητα των εγκεφαλικών αλλαγών του μωρού μας και το μέγεθος της σπονδυλικής βλάβης, άρχισα να κλαίω ανεξέλεγκτα. Αφού είχα αποκτήσει δύο υγιή παιδιά μετά τη Skye, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αυτό θα συνέβαινε ξανά», είπε η 34χρονη.

Ο γιατρός εξήγησε ότι τα αναπτυξιακά προβλήματα του μωρού θα ήταν πιο σοβαρά από εκείνα της Skye και ότι θα απαιτούνταν εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση από την γέννηση και μετά. Η Christine και ο Murray ρωτήθηκαν αν ήθελαν να διακόψουν την εγκυμοσύνη, αλλά αρνήθηκαν.

«Θέλαμε να κρατήσουμε το μωρό. Η Skye έζησε μια ευτυχισμένη ζωή, πώς θα μπορούσαμε λοιπόν να αρνηθούμε στο αγέννητο μωρό μας μια ευκαιρία για το ίδιο;», αναρωτήθηκε η Christine.

Η Christine με όλα τα παιδιά της.
Η Christine με όλα τα παιδιά της. Πηγή: Tell & Sell Features

Αλλαγή συμπεριφοράς

Σύντομα μετά από αυτό η Christine παρατήρησε ότι ο Murray είχε αρχίσει να αποσύρεται. «Ενώ απευθυνόμουν σε φίλους και ομάδες στο Facebook για υποστήριξη, εκείνος σιωπούσε και δεν μιλούσε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η οποία περιελάμβανε πολλές εξετάσεις και ελέγχους, ο Murray φαινόταν απόμακρος. Τα αγαπησιάρικα μηνύματά του εξαφανίστηκαν και μιλούσαμε ελάχιστα», είπε η 34χρονη.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η Christine έκανε καισαρική τομή και έφερε στον κόσμο το έκτο τους παιδί, τον Silver, στο Νοσοκομείο Παίδων του Southampton. «Την κράτησα στην αγκαλιά μου, κοιτάζοντας τη μικροσκοπική μύτη και τα χείλη της. Ήμουν τόσο χαρούμενη που ήταν εδώ. Ήταν παράλυτη από τη μέση και κάτω, αλλά για μένα ήταν τέλεια», σημείωσε η Christine.

Η Silver μεταφέρθηκε στο χειρουργείο για επέμβαση και πέρασε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο αναρρώνοντας. Της επέτρεψαν να επιστρέψει στο σπίτι της για τέσσερις ημέρες. Μετά γύρισε και πάλι στο νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να αφαιρέσουν το υγρό που είχε στον εγκέφαλο της.

Η Silver σημείωνε καλή πρόοδο, αλλά χρειαζόταν φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Christine έκανε τη σοκαριστική ανακάλυψη στο τηλέφωνο του Murray. «Στην αρχή δεν του είπα ότι το ήξερα. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και το μυαλό μου στριφογύριζε όλη τη νύχτα στο κρεβάτι δίπλα του. Τότε το επόμενο πρωί, το Σάββατο, έβαλα κάποια πράγματα σε μια τσάντα για μένα και την Silver. Είπα στον Murray ότι είχε επιπεφυκίτιδα και θα πήγαινα στο φαρμακείο. Πήγα όμως στο σπίτι της καλύτερής μου φίλης για λίγο χρόνο να σκεφτώ και μπλόκαρα τον Murray για να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Μισούσα να είμαι μακριά από τα άλλα μου παιδιά, αλλά χρειαζόμουν χώρο», εξήγησε η 34χρονη.

Δύο ημέρες μετά την αναχώρησή της, η 34χρονη αποφάσισε να αντιμετωπίσει την ερωμένη. «Γνωρίζοντας ότι ο Murray είχε ρεπό με τα παιδιά, πλησίασα την άλλη γυναίκα στο χώρο εργασίας της. Το πρόσωπό της άσπρισε όταν με είδε. Καθώς μιλούσαμε, έδειχνε να λυπάται ειλικρινά και ισχυρίστηκε ότι είχε σταματήσει τα πράγματα πριν γεννηθεί η Silver. Αλλά δεν θα μπορούσε να λυπάται τόσο πολύ, καθώς θα ήξερε τι έκανε και τι συνέβαινε στο σπίτι», αποκάλυψε η Christine Yapp.

«Όταν επέστρεψα στο σπίτι, μια μέρα πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αντιμετώπισα τον Murray. Είπε ότι ήταν αγχωμένος, ότι δεν ήμουν εκεί γι’ αυτόν και ότι χρειαζόταν κάποιον να μιλήσει. Αλλά του τόνισα, τι γίνεται με το να είναι εκείνος εκεί για μένα; Ο Murray πήρε άδεια από τη δουλειά του και τα είπαμε όλα έξω από τα δόντια. Στην πραγματικότητα, μιλήσαμε εκείνη την εβδομάδα περισσότερο από ό,τι είχαμε μιλήσει εδώ και χρόνια», ανέφερε η 34χρονη

Η ανοικοδόμηση της αγάπης

Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, η Christine συνειδητοποίησε ότι παρά την απιστία του Murray, μπορούσε να τον συγχωρήσει. «Ο Murray είναι ο παιδικός μου έρωτας, ένας καταπληκτικός μπαμπάς για τα έξι παιδιά μας, και παρά τις ατέλειές του, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Συμφωνήσαμε να μείνουμε μαζί, αρκεί να δουλέψουμε και οι δύο στην επικοινωνία μας», είπε η 34χρονη.

Τώρα, το ζευγάρι λέει ότι τα πράγματα πάνε καλά και είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια. «Η Silver έχει κάποιες κακές μέρες, αλλά και πολλές καλές, και το χαμόγελο της φωτίζει τον κόσμο μας. Έχω μείνει με θέματα εμπιστοσύνης, αλλά ο Murray και εγώ δουλεύουμε ως ομάδα για να φροντίζουμε τα απίστευτα παιδιά μας. Μπορεί να μην ξεχάσω ποτέ ότι με απάτησε αλλά σίγουρα θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον συγχωρήσω», κατέληξε η Christine Yapp.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ