«Εκδικητική» σύζυγος μαγειρεύει στον άντρα της φαγητά που μισεί γιατί δεν την βοηθά στις δουλειές του σπιτιού

Μια 28χρονη μαμά αυτοαποκαλείται «μικροπρεπής» και παραδέχεται ότι μαγειρεύει σκόπιμα φαγητά που μισεί ο άνδρας της για να τον «εκδικηθεί» επειδή δεν βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.

Η Jessica Ireland ενοχλήθηκε όταν ξύπνησε και διαπίστωσε ότι ο Trent Ireland δεν είχε απλώσει τα ρούχα του πλυντηρίου για να στεγνώσουν το προηγούμενο βράδυ. Έτσι αποφάσισε να τον «εκδικηθεί» μαγειρεύοντας για βραδινό τσίλι με γλυκοπατάτες, ένα φαγητό που ο άνδρας της σιχαίνεται αλλά εκείνη λατρεύει.

Την επόμενη μέρα μαγείρεψε έδιαφορετικό γεύμα από εκείνα που δεν αρέσουν στον Trent, κεφτεδάκια, πατάτες και σάλτσα, καθώς η ίδια εκνευρίστηκε επειδή ο άντρας της δεν την βοήθησε να τακτοποιήσουν το σπίτι.

Τα βίντεο που δημοσιεύει με τίτλο «φτιάχνοντας φαγητά που μισεί ο σύζυγός μου» έχουν πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές.

Η 28χρονη μητέρα που μένει στο σπίτι ισχυρίστηκε πως ο σύζυγός της «δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία» και πως «πρέπει να προσέχει και να μην την ενοχλεί περισσότερο γιατί τα φαγητά θα γίνονται όλο και χειρότερα».

@jessicaireland SOME OF THE ANNOYING THINGS MY HUSBAND DID TODAY…🤣🤣🤣 some days I think the solo parent life was easier 🤪🙃 #couplescomedy ♬ Double Rum – Alcemist & Local

Ο Τrent από την πλευρά του λέει ότι θα προσπαθήσει να ενοχλεί λιγότερο τη γυναίκα του αν συνεχίσει να μαγειρεύει γεύματα που δεν του αρέσουν, ενώ παράλληλα βρίσκει αστεία την εκδίκηση με τα φαγητά.

Η Jessica, από το Derry της Βόρειας Ιρλανδίας, είπε: «Είναι εγωιστικό και αυτό είναι το θέμα. Φτιάχνω δείπνα που απολαμβάνω πραγματικά, οπότε νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και από αυτό και γνωρίζοντας ότι δεν θα του αρέσουν».

«Είμαι πολύ οργανωμένος και καθαρός άνθρωπος και αν έβλεπα κάτι στο πάτωμα θα το μάζευα», ισχυρίζεται ο Trent με την Jessica να απαντά πως «Θα μπορούσα να αφήσω κάτι στη σκάλα που πρέπει να ανέβει και να περάσει 50 φορές από εκεί και να μην το σηκώσει ποτέ. Απλώς δεν παίρνει ποτέ καμία πρωτοβουλία και πρέπει να του το πω εγώ».

«Υπάρχουν μερικά δείπνα που θα φτιάξω και ξέρω ότι δεν είναι το αγαπημένο του δείπνο και αν τον ρωτούσα αν θα ήθελε να το φτιάξω, θα μου έλεγε όχι», εξηγεί η Jessica.

«Δεν του αρέσει καθόλου το τσίλι και το έκανα με πατάτες φούρνου γιατί πίστευα ότι αυτό θα το έκανε ακόμα χειρότερο γιατί δεν του αρέσουν», προσθέτει.

Απαντώντας στους επικριτές της η ίδια λέει πως «Μου έχουν πει ότι αυτό που κάνω είναι ένας κακός τρόπος επικοινωνίας, αλλά δεν είναι τόσο φοβερό. Είναι περισσότερο αστείο. Κάποιοι το πήραν στα σοβαρά, αλλά όταν είμαι εκνευρισμένη θα του μιλήσω πρώτα γι’ αυτό και μετά θα κάνω ένα αστείο. Όταν του το είπα απλώς γέλασε, παρόλο που δεν του άρεσε το δείπνο».

Η Τζέσικα επιμένει ότι όντως συζητά τα προβλήματα της με τον σύζυγό της πριν τον «εκδικηθεί». Το ζευγάρι, που ζει επίσης με τα παιδιά του Smyth, τριών ετών και Annie, ενός, γνωρίστηκαν στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όσο η Jessica φοιτούσε στο πανεπιστήμιο.

Ο Τrent, με καταγωγή από το Ντένβερ του Κολοράντο, είπε: «Μετανιώνω που δεν στέγνωσα τα ρούχα των παιδιών τώρα.Τα γεύματα δεν ήταν υπέροχα, αλλά τα έφαγα. Σκέφτηκα ότι ήταν αστείο. Αν παίρνω αυτά τα γεύματα κάθε βράδυ, θα προσπαθήσω να μην την ενοχλώ τόσο πολύ».

Σε ένα βίντεο ο Trent εξηγεί ότι δεν του αρέσει το τσίλι επειδή το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο επτά χρόνια, αρρώστησε κάποτε αφού έφαγε πολύ.

Το TikToks της Jessica για τα γεύματα εκδίκησης της έχει περισσότερα από 100.000 likes, με κάποιους χρήστες να λατρεύουν το κόλπο και άλλους να την επικρίνουν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ