Έκανε έξωση στους γείτονές της επειδή έκαναν θόρυβο – «Κάποιοι με λένε εγωίστρια»

Μια γυναίκα παραδέχτηκε ότι έδιωξε τους νέους της γείτονες μόλις λίγες εβδομάδες αφότου μετακόμισαν, επειδή έκαναν πολύ θόρυβο. Ωστόσο κάποιοι φίλοι της, την αποκάλεσαν εγωίστρια.

Οι γείτονες, που κάνουν θόρυβο μπορεί να κάνουν την ζωή σας κόλαση. Φυσικά δεν χρειάζεται να τα πηγαίνετε καλά με τους γείτονες σας. Σίγουρα, όμως, εάν έχετε πολιτισμένες σχέσεις αυτό θα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη.

Βέβαια, όταν οι γείτονες προκαλούν προβλήματα, βάζουν πολύ δυνατά μουσική ή κάνουν δουλειές μέσα στη νύχτα μπορεί να θέλετε να τους καταγγείλετε στην αστυνομία. Αυτό ακριβώς έκανε μια γυναίκα με τους νέους γείτονες της, που μετακόμισαν πριν από λιγότερο από ένα μήνα.

Πρέπει να βρουν σπίτι τις επόμενες 30 μέρες

Ήδη έκανε αναφορά στον σπιτονοικοκύρη τους για παραβιάσεις των κανόνων για τον θόρυβο με αποτέλεσμα να τους γίνει έξωση και να πρέπει να βρουν νέο σπίτι μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Η 24χρονη γυναίκα εξήγησε ότι αυτή και η συγκάτοικός της ζουν στο διαμέρισμά τους εδώ και έξι χρόνια.

Πρόσφατα απέκτησαν νέους γείτονες που μετακόμισαν στο διαμέρισμα πάνω από το δικό τους στα μέσα Ιανουαρίου. Τα προβλήματα όμως άρχισαν σχεδόν αμέσως. Οι νέοι γείτονες φώναζαν και σκούπιζαν τα πατώματα πολύ νωρίς το πρωί.

Η 24χρονη ανέφερε σε ανάρτηση στο Reddit: «Η μητέρα της οικογένειας συστήθηκε σε εμένα και τη συγκάτοικό μου, διαβεβαιώνοντάς μας ότι ήταν και πάλι γείτονες του επάνω ορόφου και θα σέβονταν τον χώρο μας. Τους εξήγησα τη διαρρύθμιση του σπιτιού μας. Τους υπέδειξα πού βρίσκονται τα υπνοδωμάτια σε σχέση με τον επάνω όροφο και τους ζήτησα να είναι προσεκτικοί στις σκάλες και να αποφεύγουν να χτυπάνε τα πόδια τους, καθώς ο καναπές μας βρίσκεται στον τοίχο κοντά στις σκάλες. Υποσχέθηκε ότι θα ήταν ήσυχοι και έφυγε».

Και συνέχισε: «Έκτοτε, μας ξυπνούν συστηματικά, με την κουζίνα τους πάνω από το υπνοδωμάτιό μου και την προετοιμασία του γεύματος τους αργά το βράδυ που περιλαμβάνει να ρίχνουν κατσαρόλες και τηγάνια στο πάτωμα στις 03:45 το πρωί. Οι έφηβοι επιστρέφουν στο σπίτι φωνάζοντας “γύρισα” στις 2 τα ξημερώματα και σκουπίζουν στη 1 τα ξημερώματα».

«Κάποιοι με λένε εγωίστρια»

«Το ίντερνετ μας αποσυνδέθηκε επειδή ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι ήταν οι μόνοι ένοικοι του σπιτιού, με αποτέλεσμα να χάσω δύο ημέρες εργασίας. Όταν συνέβη το πρόβλημα με το ίντερνετ, ο ιδιοκτήτης ήρθε στο σπίτι και ρώτησε αν θα μοιράζονταν το δικό μας ίντερνετ, καθώς είχαμε μοιραστεί το δικό μας μαζί τους την προηγούμενη εβδομάδα και αρνήθηκαν. Του έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα όταν τους επισήμανε την προηγούμενη συνεργασία μας», ανέφερε η γυναίκα .

Οι καταγγελίες που έγιναν εναντίον των γειτόνων έκαναν τον ιδιοκτήτη να τους διώξει από το ακίνητο. Αν και η 24χρονη νιώθει ότι έπραξε σωστά που τους κατήγγειλε κάποιοι φίλοι της την κατηγόρησαν ότι αυτό που έκανε ήταν «εγωιστικό».

«Ζήτησαν συνάντηση με τον ιδιοκτήτη για να εργαστούμε για μία ρύθμιση, αλλά αρνήθηκα. Οι φίλοι μας με παιδιά, μας επέκριναν, λέγοντας ότι είμαστε εγωίστριες και παράλογες που παραπονιόμαστε τόσο πολύ. Ωστόσο, αισθάνομαι δικαιολογημένη για τα παράπονά μας για τον θόρυβο και για την άρνηση για συνάντηση», υπογράμμισε η 24χρονη.

«Εκείνοι είχαν μίσθωση από μήνα σε μήνα, ενώ εμείς έχουμε ετήσια μίσθωση. Ένα τμήμα μου νιώθει άσχημα, καταλαβαίνοντας πόσο δύσκολο είναι να βρεις σπίτι, αλλά το άλλο τμήμα μου θέλει να αποφύγει να ξυπνάει συνεχώς ή να χρειάζεται να φοράει ακουστικά για προστασία από τον θόρυβο για να χαλαρώσω στο ίδιο μου το σπίτι», κατέληξε η γυναίκα.

Αρκετοί σχολίασαν ότι δεν θα πρέπει να νιώθει άσχημα που κατήγγειλε τους γείτονές της, καθώς είπαν ότι η οικογένεια φαινόταν ότι δεν σεβόταν τους άλλους. Ένας χρήστης ανέφερε: «Έκανες το σωστό. Οι απερίσκεπτοι γείτονες θερίζουν ό,τι έσπειραν». Ένας άλλος έγραψε: «Δεν θα ένιωθα άσχημα. Αυτοί οι άνθρωποι ακούγονται απαίσιοι. Δεν μπορώ πραγματικά να σας κατηγορήσω που τους έκαναν έξωση όταν έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα του ιδιοκτήτη, ειδικά για ένα θέμα που προκάλεσαν οι ίδιοι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ