Survivor 2024 trailer 13/2: Στο στόχαστρο ο Τζέιμς – Τα καρφιά της Δαλάκα και ο σκληρός αγώνας για την τρίτη ασυλία

Δεν σταματούν οι εξελίξεις στο Survivor, ενώ οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο απόψε (13/2) το βράδυ. Το trailer που έχει κυκλοφορήσει δίνει μία γεύση για τα όσα θα προβληθούν σήμερα.

Η δυσαρέσκεια της Κατερίνας Δαλάκα με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρίσκεται μόνο λίγες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, είναι εμφανής. Μάλιστα στο trailer ακούγεται να λέει: «Ο Τζέιμς ήρθε όπως πάντα, πάρα πολύ διαβασμένος με σκοπό να βάλει φιτιλιές, να επηρεάσει την ψυχολογία μας».

Από την άλλη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μπορεί να κρύψει την δυσαρέσκειά της με το γεγονός πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αγωνίζεται στην μπλε ομάδα, αποθεώθηκε για τις επιδόσεις της στο παιχνίδι.

«Αυτό υποβιβάζει ξεκάθαρα τα κορίτσια της μπλε ομάδας. Βγήκαν και αποθέωσαν μία παίκτρια που έχει μόλις 3 μέρες εδώ. Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια και αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;», αναφέρει η Ασημίνα.

«Γενικά η Ασημίνα… Εγώ δεν ασχολούμαι μαζί της καθόλου», δηλώνει η Σταυρούλα.

Σκληρή μάχη θα δώσουν οι παίκτες και των δύο ομάδων στον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ενώ στο συμβούλιο του νησιού η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ