Είναι χήρα και πολυγαμική – «Παντρεύτηκα έναν άνδρα 20 χρόνια νεότερό μου και έχουμε δεσμό με την ίδια γυναίκα»

Η Lizz Cannon- πολυγαμική ήδη από τον πρώτο της γάμο-γνώρισε τον επίσης πολυσυντροφικό νέο της σύζυγο, Gabriel Castañeda, 29, σε ένα μάθημα πατινάζ, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του επί 20 χρόνια άνδρα της.

Είναι 23 ετών και έχει σχέση με μια 50χρονη χήρα – «Με ρωτάνε αν είναι μητέρα μου και με φέρνουν σε δύσκολη θέση»

Μία πολυγαμική γυναίκα, εξήγησε πως έχει παντρευτεί έναν άνδρα 20 χρόνια νεότερο της, με τον οποίον έχουν την ίδια κοπέλα. Η Lizz Cannon γνώρισε τον σημερινό της άνδρα,  Gabriel Castañeda, 29 ετών, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του επί εικοσαετίας συζύγου της. Ο Josh Cannon, 49 ετών, πέθανε το 2021 από  ασθένεια του ήπατος.

“Γνώρισα τον Gabriel όσο πενθούσα”

Τον Απρίλιο του 2022, και ενώ ήταν ακόμη σε πένθος, η 49χρονη γνώρισε τον  Gabriel σε ένα μάθημα πατινάζ και, όπως λέει ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά». Έναν χρόνο μετά, η Lizz και ο Gabriel γνωρίζουν την 43 ετών Fatima, την κοπέλα τους.

Γυναίκες σε πολυσυντροφική σχέση έμειναν ταυτόχρονα έγκυες από τον ίδιο άνδρα – «Ζήλια για ποιο πράγμα; Είναι και οι δύο δικοί μου»

Το τρίο είναι αγαπημένο και, όλοι μαζί περνούν καλά, βγαίνοντας συχνά έξω, για φαγητό, χορό, ή σε μουσεία. Η Lizz, από την  Tampa της Φλόριντα, έχει μιλήσει για την πολυγαμική σχέση της στην οικογένεια και τους φίλους της, οι οποίοι υποστηρίζουν τόσο τον τρόπο ζωής όσο και τους συντρόφους της. Σύμφωνα με το ζευγάρι, έχουν μία «υγιή και ζωντανή» πολυσυντροφική ζωή, παρόλο που ο γάμος του ζευγαριού ήταν σε κλειστό κύκλο, πέρυσι τον Μάιο.

Ο Gabriel είχε κάνει  μία μόνο σχέση στο παρελθόν και η Lizz είναι πολυγαμική εδώ και αρκετά χρόνια. Η Liz είναι συνταξιούχος χορεύτρια και δικηγόρος με ειδίκευση στο μεταναστευτικό, και έχει πει ότι «πριν πεθάνει o Josh, μού είχε πει ότι ήθελε ν’ απολαύσω στο έπακρο τη ζωή μου».

“Αγαπώ τον άντρα μου, αλλά με μία γυναίκα επικοινωνώ διαφορετικά”

«Η απώλειά του ήταν η πιο δύσκολη εμπειρία της ζωής μου. Γι’ αυτό η γνωριμία μου με τον Gabriel ήταν τόσο αναπάντεχη. Όταν του μίλησα για πολυσυντροφικότητα, ήταν ανοιχτός και έδειξε έντονο ενδιαφέρον. Το εξερευνήσαμε μαζί και δημιουργήσαμε ένα ευτυχισμένο τρίο.

«Όσο και αν αγαπώ τον σύζυγό μου, με μία γυναίκα επικοινωνώ διαφορετικά. Ο Gabriel και εγώ έχουμε μία ξεχωριστή σχέση με τη Fatima.  Ξέρω ότι ο Gabriel είναι ο φύλακας-άγγελος που μου έστειλε ο Josh».

Τον πρώτο άνδρα της τον γνώρισε μέσω ενός κοινού φίλου, το 2000 και έναν χρόνο αργότερα, η Lizz και ο σεφ Josh παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους ήταν πολυγαμικός και η Lizz είχε δύο συντρόφους-έναν απ’ τη Φλόριντα και έναν από άλλη πολιτεία. Τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Josh διαγνώστηκε με ασθένεια του ήπατος και πέθανε στις 19 Δεκεμβρίου του 2021, προς μεγάλο πόνο της Elisabeth. Όσο ήταν ακόμη σε πένθος, τον Απρίλιο του 2022, η Lizz γράφτηκε σ’ ένα μάθημα πατινάζ όπου γνώρισε τον σημερινό της σύζυγο, Gabriel, ο οποίος είναι προγραμματιστής.

«Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, και την ίδια εβδομάδα πήγαμε για φαγητό και, καταλάβαμε ότι νιώθουμε μία ιδιαίτερη έλξη», περιγράφει. Όταν του μίλησα για την πολυγαμία, ήταν ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλος.

Τον Φεβρουάριο του 2023, το ζευγάρι γνώρισε τη Fatima, μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Η Fatima ζει σε διαφορετική πολιτεία και η χημεία της με το ζευγάρι ήταν άμεση.

«Εμπλούτισε αμέσως τη σχέση μας και νιώσαμε σαν να γνωριζόμαστε από χρόνια», είπε η Lizz. «Πολλοί είναι οι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την πολυγαμία, όμως για τον Gabriel και εμένα, είναι ένας τρόπος ζωής που μας ταιριάζει και συμφωνεί με τις αξίες και τις επιθυμίες μας».

“Η πολυσυντροφικότητα χρειάζεται αγάπη και εμπιστοσύνη”

Μιλάμε και τα μοιραζόμαστε όλα, όχι για έλεγχο, αλλά από σεβασμό και πάντα προσέχουμε να τηρούμε τις προφυλάξεις στο σεξ, που είναι αδιαπραγμάτευτες. Η πολυγαμία απαιτεί αγάπη και εμπιστοσύνη».

Τον Μάιο του 2023, η Lizz παντρεύτηκε με τον Gabriel, στον κήπο του σπιτιού τους, στη Φλόριντα, γιορτάζοντας με 45 καλεσμένους. Το παντρεμένο ζευγάρι είναι ευτυχισμένο μαζί και συναντιούνται με την από κοινού σύντροφό τους για τρεις ημέρες κάθε πέντε εβδομάδες.

Το τρίο βγαίνει μαζί αλλά, κάποιες φορές η Fatima βγαίνει έξω μόνο με τη Lizz ή μόνο με τον Gabrie. Όπως εξηγεί η Lizz, «για εμένα, ο γάμος δεν σημαίνει αποκλειστικότητα, αλλά είναι η δημιουργία μίας κοινής ζωής-αυτό ακριβώς που κάνουμε».

«Η σχέση πρέπει να είναι υγιής και να έχει ενδιαφέρον, για τον λόγο αυτό έχουμε την ίδια σύντροφο. Όμως είμαστε ανοιχτοί και σε άλλους συντρόφους, εκτός του τωρινού σχήματος».

«Είχα γείτονες που με έπαιρναν να μου πουν ότι ο Gabriel έχει ερωμένη και, όταν τους εξηγούσα, σοκάρονταν ακόμη περισσότερο. Πάντα μιλάμε με τον Gabriel και δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Αν ορισμένοι θεωρούν ότι η πολυγαμία είναι παράξενη, πρέπει να το ερευνήσουν περισσότερο. Θα ανακαλύψουν ότι οι πολυγαμικοί άνθρωποι είναι πολλοί περισσότεροι απ’ όσοι φαντάζονται».

«Όσο για τον Josh, δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω να τον θρηνώ, αλλά πλέον, μου είναι πιο εύκολο. Ξέρω ότι θα αγαπούσε τον Gabriel και θα ήμασταν ευτυχισμένοι όλοι μαζί».

Ο Gabriel λέει: «H Lizz με μύησε στην πολυσυντροφικότητα, κάτι το οποίο δεν γνώριζα καλά. Ήταν μία ευκαιρία που μπορούσα να ερευνήσω και η οποία με έχει μάθει πολλά για εμένα και μου προσφέρει μία πιο ικανοποιητική ζωή».

«Ήξερα ότι θα μου ταιριάζει και, πραγματικά είναι υπέροχη. Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα που γνώρισα τη Lizz και ζούμε τη ζωή τόσο γνήσια-δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ αυτό».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ