MasterChef 2024 – Trailer 2/4: Ποια από τις δύο μπριγάδες θα αποφύγει τη διαδικασία της ψηφοφορίας;

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef (Δευτέρα 1/4) η μπορντό μπριγάδα ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box, με τελικό σκορ 4-3. Ο Μάριος Ιωάννου ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας στη γκρι μπριγάδα προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Σταμάτης Σταυρόπουλος. Μια ψηφοφορία, που έβγαλε ξεκάθαρα στην επιφάνεια τις αντιπαλότητες ανάμεσα στα μέλη της γκρι μπριγάδας, με τον Σταμάτη και τη Βιβή Ζησιμοπούλου να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Οι 14 μάγειρες και μαγείρισσες, που κρατάνε ακόμα τη θέση τους στον διαγωνισμό, κάθε ημέρα που περνάει καταλαβαίνουν πως δεν έχουν πια σχεδόν κανένα περιθώριο για λάθη. Σε κάθε δοκιμασία θα πρέπει να τα δίνουν όλα και να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη του, γιατί οι όποιες αστοχίες και μαγειρικές «παραφωνίες» θα θέτουν υπό αμφισβήτηση την παραμονή τους στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Τεστ Δημιουργικότητας, απόψε, Τρίτη 2 Απριλίου, με τον Γιάννη Κούρτογλου, αρχηγό της μπορντό μπριγάδας, να έχει όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του, για μια ακόμα φορά. Πλεονεκτήματα, τα οποία στο παρελθόν δεν απέφεραν τα αποτελέσματα, που είχε φανταστεί και υπολογίσει.

Τα τρία βασικά υλικά της σημερινής δοκιμασίας, το φυστικοβούτυρο, η μαρμελάδα με τα φρούτα του δάσους και το ταχίνι, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν από τους διαγωνιζόμενους για την παρασκευή ενός αλμυρού πιάτου, απαιτώντας όλη τους την εφευρετικότητα και τη μαγειρική φαντασία.

Ποια από τις δύο μπριγάδες θα αποφύγει, στο τέλος της ημέρας, τη διαδικασία της ψηφοφορίας και ποιος ή ποια θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Δείτε το trailer

Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ