MasterChef 2024 – Trailer 2/4: «Μόνο επίθεση παίζω πλέον, δεν έχει άμυνα» – Κορυφώνεται ο ανταγωνισμός

Έτοιμοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν, είναι οι παίκτες της Γκρι και της Μπορντό μπριγάδας στο σημερινό (2/4) επεισόδιο του MasterChef. Χθες το Mystery Box ήταν Vegan και οι δύο καλύτερες προσπάθειες ήταν του Μάριου και του Νίκου.

«Εξαιρετικές προσπάθειες κι οι δύο, πάρα πολύ σωστοί στα ψησίματά σας, πολύ σωστά τα αλάτια, πάρα πολύ ωραίες ιδέες υπό περιορισμούς. Ζητήσαμε σήμερα ένα καθαρά χορτοφαγικό πιάτο», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες της Γκρι μπριγάδας κλήθηκαν να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο. Έτσι, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας βγήκε ο Σταμάτης.

Στο αποψινό επεισόδιο η Μπορντό μπριγάδα θα προσπαθήσει να κερδίσει και στο Τεστ Δημιουργικότητας, την ίδια ώρα που η Γκρι μπριγάδα θα παλέψει για να πάρει την πρώτη της νίκη γι’ αυτή την εβδομάδα.

Όπως βλέπουμε και από το trailer που έχει δημοσιευθεί, ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες κορυφώνεται. Μάλιστα ο Γιάννης θα έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, που θα μπορούσε να οδηγήσει τους παίκτες της Μπορντό μπριγάδας στην ήττα.

«Μόνο επίθεση παίζω πλέον, δεν έχει άμυνα», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος.

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ