Είχε δεσμό με έναν alpha male – «Δεν του έφερνα καμία αντίρρηση»

Οι σχέσεις του λυκείου είναι απρόβλεπτες. Τόσο απρόβλεπτες, που έχουμε να λέμε τις ιστορίες τους για χρόνια μετά.  Είναι όμως και πολύτιμα μαθήματα ζωής αφού διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίον βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τις συντροφικές σχέσεις μας αργότερα στη ζωή.

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει αν είστε έτοιμοι για μία σχέση

Όταν η TikToker Elsa Majimbo (@elsa.majimbo) ήταν 16 χρονών, γνώρισε τον Ken, με τον οποίο απέκτησαν πολύ στενή σχέση όταν ήταν στην τελευταία τάξη του λυκείου.

Ο Ken της άρεσε τόσο πολύ, που παράτεινε τη φοίτησή της στο λύκειο, προκειμένου να μένει μαζί του περισσότερο. Η σχέση τους πήγαινε μία χαρά, μέχρι τη στιγμή των εισαγωγικών εξετάσεων. Τότε, ο Ken είχε αρχίσει να φέρεται ως alpha male, δηλαδή ως κυρίαρχο αρσενικό παλαιάς κοπής. Υποστήριζε ότι δεν μπορεί η γυναίκα του να βγάζει περισσότερα χρήματα από εκείνον και η γυναίκα είναι εκείνη που πρέπει να φροντίζει το σπίτι.

Οι γυναίκες που νιώθουν ότι δεν τις εκτιμούν στη σχέση τους, εμφανίζουν αυτές τις 7 συμπεριφορές

«Δεν έφερνα καμία αντίρρηση»

Το χειρότερο είναι ότι τότε, η Elsa συμφωνούσε μαζί του σ’ ό,τι εκείνος έλεγε. Μάλιστα ο σύντροφός της υποστήριζε ότι αν ποτέ του γνώριζε την τραγουδίστρια Jorja Smith, θα την απατούσε. Επίσης, ο Ken ήταν άφραγκος, και το μεγαλύτερο έξοδο που έκανε ποτέ του ήταν μία στο τόσο,  τα εισιτήρια του κινηματογράφου.

Κάποια στιγμή της είπε ότι θα πρέπει να πληρώνει και εκείνη κάποιες φορές για τα εισιτήρια στο σινεμά για να του δείχνει την εκτίμησή της. Η γυναίκα πλήρωνε επίσης για τα μεταφορικά της για να τον βλέπει, αφού εκείνος φρόντιζε οι συναντήσεις τους να βολεύουν αποκλειστικά τον ίδιο. Το σημείο συνάντησης ήταν πολύ κοντά γι’ αυτόν και απίστευτα μακριά για εκείνη.

8 σημάδια που μαρτυρούν ότι είστε πιο ευτυχισμένοι μόνοι παρά σε σχέση

Ήταν μαζί μέχρι που αποφοίτησαν απ’ το λύκειο. Μία μέρα, τον πρώτο μήνα μετά το λύκειο, βγήκαν για φαγητό με μία φίλη τους, η οποία ρώτησε τον Ken πόσο σοβαρά βλέπει τα πράγματα με την Elsa. Εκείνος της απάντησε ότι δεν είναι στα σοβαρά μαζί, ότι δεν έχουν κανονικό δεσμό. Αυτό φυσικά μπέρδεψε πολύ την Elsa, αφού της έλεγε διαρκώς ότι θα γίνει γυναίκα του.

Η κουβέντα αυτή της άνοιξε τα μάτια, και χάρη στη φίλη της, αποφάσισε να διακόψει τη σχέση της με τον Ken.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ