«Συναντούσε την ερωμένη του στο σπίτι μας, με πρόσχημα το παιχνίδι των παιδιών» – Απατημένη σύζυγος ξεσπά και τα βγάζει όλα στη φόρα

Μία influencer μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο ο άνδρας της έβαζε την ερωμένη του κρυφά μέσα στο σπίτι τους.

Ζευγάρι μετακόμισε για να ξεφύγει από τις απιστίες του συζύγου – «Φοβάμαι ότι με απατάει ξανά»

Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γυναίκας είναι να ανακαλύψει ότι ο σύζυγός της, την απατά. Για μία γυναίκα, η ανακάλυψη της απιστίας του άνδρα της ήταν ακόμα χειρότερη αφού δεν είδε απλά μηνύματα, αλλά τον είδε σε βίντεο να παίζει «παιχνιδάκια» με την ερωμένη του και τα παιδιά της.

Παρά τις ακλόνητες αποδείξεις, ο άνδρας της συνέχιζε να αρνείται την απιστία του.

Έμαθε ότι ο σύζυγος της την απατάει – «Ήταν το καλύτερο πράγμα που συνέβη στον γάμο μας»

Η απιστία εκτός από πηγή πόνου, είναι συχνά για κάποιους και αιτία ντροπής. Για τον λόγο αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι που πέφτουν θύματά της, προτιμούν να υποφέρουν στη σιωπή. Όμως, μία μητέρα από τις ΗΠΑ, μοιράστηκε την ανακάλυψη της απιστίας του άνδρα της στο TikTok, αναρτώντας και τα σχετικά βίντεο, ως πειστήρια. Η απατημένη σύζυγος έγραψε ότι, ο άνδρας της και η ίδια, είχαν από κοινού έναν επαγγελματικό λογαριασμό email.

“Έλαβα ένα μήνυμα που προοριζόταν για εκείνον”

Στη διάρκεια της παράλληλης σχέσης του, η γυναίκα έλαβε ένα μήνυμα που κανονικά προοριζόταν για τον άνδρα της, και το οποίο ήταν η αρχή της αποκάλυψης του άπιστου συζύγου.  Το μήνυμα έγραφε: «Θέλεις να συναντηθούμε για να παίξουν τ’ αγόρια;»

Έπιασε την γυναίκα του να τον απατά – «Έγινα κομμάτια όταν ανακάλυψα ότι το έκανε με τον αδελφό μου»

Η influencer αποκάλυψε ότι η ερωμένη και ο άνδρας της χρησιμοποιούσαν ως πρόσχημα το κοινό παιχνίδι των παιδιών τους για τις ερωτικές τους συνευρέσεις. Ψάχνοντας στο υλικό της κάμερας, η γυναίκα ανακάλυψε ότι το ζευγάρι έμπαινε κρυφά στο σπίτι της οικογένειας (δηλαδή του άνδρα) και τον άνδρα να κλείνει την κάμερα.

“Δεν έλεγε να το παραδεχτεί”

Αφού κοινοποίησε στο TikTok το βίντεο, η influencer αποκάλυψε ότι ο άνδρας της προσπαθούσε να την πείσει επί δύο μέρες ότι δεν ήταν άπιστος.

To χειρότερο ήταν ότι η κάμερα κατέγραψε και τη στιγμή που έφτασε η ίδια στο σπίτι μετά την ανακάλυψη της απιστίας, εικόνες που επίσης κοινοποίησε στα social media.

Στη διάρκεια του σύντομου βίντεο, καταγράφηκε και η προσπάθεια της μητέρας να συγκρατήσει τους λυγμούς της.

Πολλές γυναίκες που έχουν βιώσει το ίδιο την στήριξαν

Από τη στιγμή που μοιράστηκε την ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλές γυναίκες έσπευσαν να την στηρίξουν και να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες απιστίας.
 Αφού ανήρτησε το σχετικό βίντεο, σημείωσε: «Με στενοχωρεί πολύ που τόσοι άνθρωποι έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο!».

Και άλλες γυναίκες ανακάλυψαν την απιστία με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Δυστυχώς, δεν είναι η μόνη γυναίκα που έχει ανακαλύψει τις απιστίες του άνδρα της μέσω μίας εφαρμογής.

Μία ακόμη άτυχη influencer είπε ότι ανακάλυψε ότι ο άνδρας της, την απατούσε μέσω της εφαρμογής Strava, μία εφαρμογή για τον προγραμματισμό και υπολογισμό γυμναστικής σε εξωτερικό χώρο.

Οι υποψίες της κινήθηκαν όταν ο άνδρας της, της ανακοίνωσε ξαφνικά ότι θα χωρίσουν.

«Τότε είναι που άρχισα να το ψάχνω περισσότερο και να σκέφτομαι ‘κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει εδώ’,  και άρχισα να το παίζω ντετέκτιβ», είπε.

Επιβεβαιώθηκε όταν τον είδε να τρέχει, καταγράφοντας το στιγμιότυπο στην εφαρμογή.

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην άνδρας της έτρεχε να συναντήσει την ερωμένη του, η οποία ήταν οικογενειακή φίλη.

Παρά τον πόνο της, η star του TikTok κατάφερε να δει την αστεία πλευρά του θέματος και χαριτολογώντας, έγραψε ότι τώρα θα κάνει αίτηση για το FBI.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ