Χαμός σε γάμο όταν καλεσμένος μπέρδεψε τη νύφη με άλλη – «Ταράχτηκε και άρχισε να κλαίει»

Ένα γαμήλιο δράμα που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προκαλέσει ανατριχίλα σε μερικές μέλλουσες νύφες. «Πριν από λίγες μέρες πήγα με τον φίλο μου στον γάμο ενός από τα μακρινά του ξαδέλφια», έγραψε μια γυναίκα στη σελίδα Reddit γνωστή ως AITA («Am I the a–hole»).

Η χρήστης που δημοσίευσε την ιστορία, με το όνομα «KittenGloria», πρόσθεσε ότι δεν είχε γνωρίσει ποτέ αυτή τη ύφη «αφού ο φίλος μου τους βλέπει [μόνο] μία ή δύο φορές το χρόνο».

«Είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια, οπότε σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή στιγμή να μου συστήσει την οικογένειά του».

Πριν ξεκινήσει η τελετή, η γυναίκα είπε ότι ο σύντροφός της αποφάσισε να κάνει τις συστάσεις. Καθώς το ζευγάρι πήγαινε για να συναντήσει τους μελλοντικούς νεόνυμφους, «ο φίλος μου έπρεπε να απαντήσει σε μια κλήση στο κινητό του, οπότε μου είπε να περιμένω λίγο».

Η γυναίκα περίμενε τον φίλο της να τελειώσει την κλήση του. Στη συνέχεια, «δύο λεπτά μετά από αυτό, είδα μια γυναίκα [φορώντας] ένα όμορφο νυφικό. Είπα ένα γεια και μετά της έδωσα συγχαρητήρια για το γάμο – και τότε τα πράγματα πήγαν στραβά», τονίζει.

«Η γυναίκα με την οποία μιλούσα δεν ήταν η νύφη»

Αποδεικνύεται ότι «η νύφη άκουσε αυτό που είπα (ήταν σε ένα δωμάτιο κοντά μας, αλλά δεν το πρόσεξα «γιατί όλα ήταν πολύ ήσυχα)», εξήγησε η γυναίκα στην ανάρτησή της.

Η νύφη «αναστατώθηκε και άρχισε να κλαίει», συνέχισε η γυναίκα στην ιστορία της.  «Όταν μας πλησίασε ο φίλος μου, εξήγησα την κατάσταση».

Στη συνέχεια, ο σύντροφός της προφανώς κάλεσε την οικογένεια της νύφης για να προσπαθήσει να «ηρεμήσει» την κατάσταση. Η γυναίκα στο Reddit πρόσθεσε: «Ο φίλος μου και η οικογένειά του με καθησύχασαν, λέγοντας ότι δεν έφταιγα εγώ – αλλά η νύφη, η μαμά της και ο γαμπρός είναι αναστατωμένοι μαζί μου».

Προφανώς λένε στη γυναίκα ότι «για όλα φταίω εγώ», σημείωσε. Αλλά «δεν είδα ποτέ το πρόσωπο [της νύφης]» πριν από τον γάμο — «έτσι όταν είδα μια γυναίκα με νυφικό, αμέσως νόμιζα ότι ήταν η νύφη. Ακόμα νιώθω άσχημα, οπότε ένας φίλος μου πρότεινε [να] δημοσιεύσω [την ιστορία στο] Reddit για να έχω κάποιες εξωτερικές απόψεις».

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια έπεσαν «βροχή»

Πάνω από 5.000 άτομα έχουν αντιδράσει μέχρι στιγμής στην προσωπική ιστορία, με τους ερωτηθέντες να αποφασίζουν συνολικά ότι η γυναίκα δεν είχε ευθύνη για το λάθος που έκανε.

Ένας χρήστης με το όνομα “definitelywitch” είπε ότι η γυναίκα δεν φταίει, “αλλά αναρωτιέμαι αν είναι πραγματικά στενοχωρημένη μαζί σου”.

«Φαίνεται τόσο παράξενο που θα ήταν θυμωμένη με ένα άτομο που δεν είχε γνωρίσει ποτέ πριν και μπερδεύτηκε επειδή κάποιος άλλος αποφάσισε να φορέσει λευκά στον γάμο της».

Αυτός ο ίδιος σχολιαστής πρόσθεσε ότι φαίνεται πιθανό ότι «ήταν στην πραγματικότητα θυμωμένη με [την άλλη γυναίκα] που φορούσε λευκά και προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή, αλλά εκτόπισε τον θυμό της απέναντι σας ως λιγότερο απειλητικό στόχο. Επίσης, ήταν απλά συγκλονισμένη και πολύ συναισθηματική τη μεγάλη μέρα, και απλά ξέσπασε εκείνη τη στιγμή».

«Αυτό δεν έχει νόημα. Ποιος ήταν αυτός ο άλλος που τριγυρνούσε φορώντας νυφικό; Αν μη τι άλλο, η νύφη θα στενοχωριόταν μαζί της, όχι με σένα. Σταμάτα να νιώθεις άσχημα. Δεν έκανες τίποτα κακό» αναφέρει άλλος χρήστης.

Ένας άλλος που ανταποκρίθηκε στο δράμα προέτρεψε τους ανθρώπους να «χαλαρώσουν» για το όλο θέμα. «Πώς στο καλό θα έπρεπε να ξέρεις ότι η γυναίκα με το νυφικό δεν ήταν η νύφη που έπρεπε να συναντήσεις;»

Ένα άλλο άτομο έγραψε: «Μην το ξανασκεφτείς. Ζήστε τη ζωή σας και να είστε ευτυχισμένοι. Αυτή η νύφη, ωστόσο, έχει κάποια σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και θα πρέπει να μείνετε μακριά από κάποιον τόσο ασταθή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ