Αστείο βίντεο: Ιδιοκτήτης πιάνει στα πράσα την γάτα του να κλέβει φαγητό

Οι γάτες είναι ως γνωστόν άτακτες. Ένας ιδιοκτήτης μοιράστηκε την έκπληξή του όταν την έπιασε στα πράσα στην αυτόματη τροφοδοσία φαγητού που είχε στην κουζίνα.

Το viral βίντεο έχει προβληθεί από περισσότερους από 7,6 εκατομμύρια χρήστες από τότε που κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά στο TikTok. Σε αυτό, η έξυπνη γάτα πατά τα κουμπιά στην αυτόματη τροφοδοσία της με τα πόδια της για να αποκτήσει πρόσβαση στις κροκέτες της. Αφού δοκίμασε μερικά κουμπιά για να ξεκλειδώσει τη συσκευή, το κατοικίδιο είδε με χαρά να ρέει το φαγητό του στο μπολ από κάτω.

@grant.mooney finally caught her in the act. how did she know how to do that #automaticcatfeeder #cat @user3202649805212 ♬ original sound – Grant Mooney

Το ένστικτο του αιλουροειδούς έχει αφήσει τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος ονομάζεται Grant Mooney στο TikTok, εντελώς άναυδο. Ο δημιουργός του βίντεο έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: “Επιτέλους την έπιασα στα πράσα . Πώς ήξερε πώς να το κάνει αυτό”. Η γάτα και ο ιδιοκτήτης της, που φιλοξενεί ένα podcast, ζουν στο Σικάγο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ