«Απάτησα τη γυναίκα μου πριν από 10 χρόνια – Τώρα με εκδικήθηκε με τον ίδιο τρόπο και είμαι χάλια» – Η εξομολόγηση 38χρονου

Η ανακάλυψη μίας απιστίας είναι σοκαριστική, όμως ο άνδρας της συγκεκριμένης ιστορίας το πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Ένας 38χρονος, ομολογεί ότι, 10 χρόνια πριν, στη διάρκεια μίας δύσκολης φάσης στον γάμο του, απάτησε την γυναίκα του. Εξηγεί ότι, ως ζευγάρι, είχαν απομακρυνθεί, και λέει ότι η γυναίκα του ήταν πολύ αγχωμένη με τη δουλειά.

Νύφη δεν θέλει οι καλεσμένοι να φέρουν παιδιά στον γάμο της – «Είμαι παράνυμφος και φοβάμαι να της πω ότι γεννάω»

Απιστία μέσω διαδικτύου

Η εξωσυζυγική του σχέση ήταν ιδιαίτερη-αποκλειστικά μέσω διαδικτύου-,με sexting και μηνύματα, χωρίς την παραμικρή σωματική επαφή.

Πεθερικά από την… κόλαση: Έριξαν κόκκινη μπογιά στο νυφικό – «Προσπάθησαν να καταστρέψουν τον γάμο του γιου τους»

Η 36χρονη γυναίκα του, ανακάλυψε τη διαδικτυακή σχέση και αποφάσισε να τον συγχωρήσει. Μέχρι που, ο σύζυγος ανακάλυψε ότι επί 10 χρόνια, η γυναίκα του είχε δημιουργήσει έναν δεσμό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ίδια τακτική

Σε ανάρτησή του στο Reddit, ο άνδρας είπε ότι, θέλοντας να προστατεύσει τα αισθήματα της γυναίκας του, διέγραψε τις συνομιλίες με τη διαδικτυακή του ερωμένη. Σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα του τον απάντησε ακολουθώντας την ακριβώς την ίδια μέθοδο.

Αναφέρει: «10 χρόνια μετά [τη δική του αποκάλυψη], η γυναίκα  μου παραπονέθηκε ότι έχουμε απομακρυνθεί, και ζήτησε να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή. Αν και χάρηκα που το ζήτησε, δεν βελτιώθηκε κάτι».

Η αποκάλυψη της απιστίας

Η γυναίκα μου ήταν περισσότερο απασχολημένη με το τηλέφωνό της και, όταν το παρατήρησα, αντέδρασε περίεργα. Έψαξα το τηλέφωνό της και ανακάλυψα ότι έκανε sexting με έναν τυχαίο άνδρα στο διαδίκτυο. Σοκαρίστηκα, συγκρούστηκα μαζί της. Εκείνη διέγραψε αμέσως όλα τα μηνύματα,-ακριβώς όπως είχα κάνει εγώ πριν από δέκα χρόνια.

Η γυναίκα είπε ότι ο δεσμός ήταν σύντομος και αποκλειστικά διαδικτυακός, όπως συνέβη και με τον ίδιο. Ωστόσο, ένιωσε προδομένος, παρόλο που είχε κάνει ακριβώς το ίδιο.

«Δεν περίμενα η αντίδρασή της να με πληγώσει τόσο. Αποκρύπτοντας τις λεπτομέρειες, νιώθω ότι μού κρύβει πράγματα, και με κάνει χειρότερα».

Το μέλλον του γάμου

Πώς θα προχωρήσει ο γάμος; «Για πολλούς, η απιστία είναι η κόκκινη γραμμή, όμως ξέρω ότι πρόκειται για μία διαδικτυακή και επιφανειακή σχέση-δεν ήξερε ούτε τ’ όνομά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να διαγράψω τόσα χρόνια απ’ τη ζωή μου, άλλωστε και εκείνη με συγχώρησε όταν είχα κάνει το ίδιο. Ωστόσο, πληγώθηκα και παλεύω να το αποδεχτώ».

Απαντώντας στα επικριτικά σχόλια χρηστών, χαρακτηρίζοντας τον  γάμο «εντελώς τοξικό και καταδικασμένο», παραδέχτηκε ότι η δική του απιστία ήταν που πυροδότησε την κατάσταση. Αποφάσισε ωστόσο, να συνεχίσει να προσπαθεί για τον γάμο του, στο πλάι της γυναίκας που αγαπάει.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ