Διαζύγιο – βόμβα στην Ισπανία: Στα πρόθυρα χωρισμού το βασιλικό ζεύγος Φελίπε – Λετίθια

Στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου είναι το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας, Φελίπε και Λετίθια αφού φαίνεται ότι ο γάμος τους οδηγείται σε κατάρρευση.

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι το ζευγάρι ετοιμάζει τις λεπτομέρειες του διαζυγίου του αφού αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό η εξωσυζυγική σχέση της Λετίθια με τον άντρα της αδερφής της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild που επικαλείται ισπανικά ΜΜΕ, η βασίλισσα της Ισπανίας υποχρεώθηκε να υπογράψει μία συμφωνία για το διαζύγιο της. Τα έγγραφα αυτά αποκαλούνται «συμφωνίες του Ζαρζουέλα» και ορίζουν τι θα συμβεί με την κηδεμονία των δύο κοριτσιών του ζευγαριού, της πριγκίπισσας Λέονορ και της πριγκίπισσας Σοφίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Nacional de Cataluña, μετά το διαζύγιο η Λετίθια θα χάσει την κηδεμονία των παιδιών της και αυτή θα ανατεθεί στον βασιλιά, Φελίπε. Φημολογείται, όμως, ότι το ζευγάρι επιχειρεί να αποφύγει ία τέτοια εξέλιξη και γι’ αυτό θα αναβάλλει το διαζύγιο μέχρι οι κόρες τους να ενηλικιωθούν. Η δευτερότοκη κόρη τους Σοφία ενηλικιώνεται το 2025.

«Οι άνθρωποι από την βασιλική οικογένεια μου έχουν πει ότι η Λετίθια είναι συντετριμμένη και περνάει μία δύσκολη περίοδο. Δεν πιστεύω ότι ο γάμος θα διαρκέσει πέρα από αυτόν τον χρόνο», είπε στο καταλανικό κανάλι TV3 η ειδική σε βασιλικά θέματα, Pilar Eyre.

Η αποκάλυψη της απιστίας

Ο 53χρονος Τζέιμι Ντελ Μπούργκο, ο οποίος έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, πρόσφατα έκανε αποκαλύψεις σε ένα βιβλίο για τον ισπανικό βασιλικό οίκο. Ανέφερε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την βασίλισσα Λετίθια ακόμη και μετά τον γάμο της με τον βασιλιά, Φελίπε το 2004.

Ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι ήταν σε σχέση με την Λετίθια όταν γνώρισε τον βασιλιά της Ισπανίας. Μάλιστα δημοσίευσε και μία φωτογραφία σέλφι της βασίλισσας χωρίς ημερομηνία. Σε αυτή φαίνεται η Λετίθια μπροστά σε έναν καθρέφτη κατά τη διάρκεια μίας από τις εγκυμοσύνες της.

Στην εικόνα φοράει μία μαύρη πασμίνα και ο 53χρονος ανέφερε ότι ανήκε στον ίδιο. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι Ισπανίδα βασίλισσα του έγραψε σε μήνυμα: «Αγάπη. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξαναβρεθούμε. Σ’ αγαπώ. Φύγε από εδώ. Δική σου».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ