Αυτό είναι το πιο αντικοινωνικό ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Η συνεχής αναζήτηση νέων γνωριμιών μπορεί να είναι υπερβολική για όλους. Ωστόσο, για μερικούς ανθρώπους, οποιοδήποτε επίπεδο κοινωνικοποίησης αποτελεί ένα εφιαλτικό σενάριο. Προτιμούν να μείνουν σπίτι με μια καλή ταινία και φαγητό που έχουν παραγγείλει με delivery, παρά να βγουν έξω για δείπνο με φίλους. Και αν αναρωτιέστε γιατί είναι τόσο αδιάφοροι και αποστασιοποιημένοι, η απάντηση μπορεί να βρίσκεται στο ζώδιό τους, λένε οι αστρολόγοι. Παρακάτω λοιπόν θα διαβάσετε ποια είναι τα πιο αντικοινωνικά ζώδια, από λίγο εσωστρεφή έως εντελώς αποτραβηγμένα.

Τα 6 πιο αντικοινωνικά ζώδια

  • Ταύρος
  • Κριός
  • Παρθένος
  • Καρκίνος
  • Αιγόκερως
  • Σκορπιός

Ταύρος

Δεν είναι ότι οι Ταύροι δεν είναι προσιτοί, αλλά απεχθάνονται να αφήνουν τη ζώνη άνεσής τους για να κάνουν νέους φίλους. Εάν βρίσκονται σε ένα πάρτι, θα περάσουν καλά και μόνοι τους ή θα είναι όλο το βράδυ μαζί με μία κλασική παρέα, με ανθρώπους που ήδη γνωρίζουν δηλαδή, αντί να προσπαθήσουν να γνωρίσουν νέα άτομα.

Η επαγγελματίας αστρολόγος Leah Goldberg προσθέτει ότι ο Ταύρος είναι το πιο αυτάρκες ζώδιο. Ως εκ τούτου, σπάνια θα ζητήσουν βοήθεια, λέει, εν μέρει επειδή «οι άλλοι τους εκνευρίζουν πολύ» – κάτι που απλώς αυξάνει την τάση τους να είναι κουμπωμένοι.

Κριός

Ως ηγέτες του ζωδιακού κύκλου, οι Κριοί μπορεί να είναι υπερβολικοί ως προσωπικότητες, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο για τους ανθρώπους να τους διαχειριστούν.

Η Stina Garbis, αστρολόγος, λέει ότι τείνουν να ζουν τη ζωή τους στα άκρα, μπορεί να ταραχθούν με το παραμικρό πράγμα που κάνει κάποιος, και να επιστρέψουν πίσω για να προσπαθήσουν να πάρουν αυτό που θέλουν. Είναι το είδος του ζωδίου που κλέβει τα παιχνίδια όλων των άλλων, σημειώνει.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου, οπότε το να αντιμετωπίσουν τις ατέλειες των άλλων δεν τους είναι εύκολο. «Οι άνθρωποι κάνουν λάθη, κουβαλούν μικρόβια και προκαλούν χάος μερικές φορές. Αυτά είναι πράγματα που οι Παρθένοι πρέπει να επικρίνουν και να διορθώσουν», εξηγεί η Goldberg.

Αυτή είναι η επιθυμία που έχουν για έλεγχο των πάντων. Η πιστοποιημένη αστρολόγος Lorena Thomas λέει ότι οι Παρθένοι συνήθως έχουν «μια καθιερωμένη ρουτίνα που περιλαμβάνει να πηγαίνουν στη δουλειά, να γυρίζουν σπίτι και να χαλαρώνουν». Η κοινωνικοποίηση συχνά δεν είναι στην ημερήσια διάταξη, καθώς αυτές είναι καταστάσεις στις οποίες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο που νομίζουν ότι έχουν καταστρώσει.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί σπιτόγατοι που απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μόνοι. «Αν ένας Καρκίνος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο να κάνει παρέα με φίλους ή να «ξεχειμωνιάσει» στο σπίτι, θα επιλέξει πάντα το δεύτερο», λέει η Thomas.

Η Garbis σημειώνει ότι οι Καρκίνοι μπορούν επίσης να αποσυρθούν στο καβούκι τους και να τους κλειδώσουν όλους έξω, ειδικά αν νιώθουν άβολα. «Προτιμούν να συναναστρέφονται με μια κλειστή και σφιχτή ομάδα ανθρώπων και να μην αφήνουν κανέναν που δεν γνωρίζουν να μπει σε αυτή, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς να κάνουν φίλους», λέει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι προτιμούν να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους παρά να αλληλεπιδρούν με ανθρώπους. Η Goldberg επισημαίνει ότι τους αρέσει να έχουν έναν ή δύο στενούς φίλους και έναν σταθερό, πιστό σύντροφο. «Διαφορετικά, δεν έχουν πολλές κοινωνικές συναναστροφές, εκτός κι αν είναι να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους».

Οι Αιγόκεροι δεν θεωρούν πολλούς ανθρώπους άξιους της προσοχής τους και είναι συχνά επικριτικοί, γεγονός που τους οδηγεί σε ακόμη λιγότερες κοινωνικές επαφές και συναντήσεις. «Συχνά περιφρονούν τους άλλους, ειδικά αυτούς που δεν έχουν πειθαρχία και δομή στη ζωή τους», προσθέτει η Goldberg.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης και τείνει να είναι κλειστός, ειδικά απέναντι σε αγνώστους. «Είναι έντονα συναισθηματικοί και μυστικοπαθείς και σε κάποιους απλώς δεν τους  αρέσουν οι άλλοι άνθρωποι», λέει η Garbis. Έτσι σύμφωνα με τους αστρολόγους είναι το πιο αντικοινωνικό μέλος του ζωδιακού κύκλου.

Αυτά τα πολύπλοκα ζώδια του νερού συνήθως αντιμετωπίζουν τα συναισθήματά τους μόνα τους, επειδή δυσκολεύονται να εμπιστευτούν τους άλλους. «Είναι πολύ επιλεκτικοί σχετικά με τους ανθρώπους με τους οποίους αποφασίζουν να περνούν χρόνο και μισούν να ασχολούνται με δημόσιες καταστάσεις», προσθέτει η Garbis.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ