Αυτά είναι τα λάθη που κάνει κάθε ζώδιο στις σχέσεις

Σας έχει περάσει από το μυαλό ότι κάνετε συνεχώς τα ίδια λάθη στις σχέσεις σας; Αν ναι, ίσως το ζώδιό σας να είναι ένας λόγος πίσω από τα επαναλαμβανόμενα αυτά λάθη.  Σήμερα λοιπόν θα εξερευνήσουμε τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι στις σχέσεις με βάση τα ζώδιά τους.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν την τάση να αμφιβάλλουν συνεχώς για τον εαυτό τους

Αυτά είναι τα λάθη που κάνει κάθε ζώδιο στις σχέσεις

Ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Είστε άμεσοι και ευθείς.  Πηγαίνετε κατευθείαν στο ψητό, χωρίς περιστροφές. Συνήθως αυτό είναι καλό, αλλά πρέπει να προσέχετε να μην πληγώσετε τα αισθήματα του συντρόφου σας. Μπορεί να μην σας φαίνεται σημαντικό να αναφέρετε ότι θα θέλατε να κοιμηθείτε σε ξένο σπίτι ή να μιλήσετε για έναν πρώην σας, αλλά ο σύντροφός σας μπορεί να νιώσει άβολα με αυτή τη συζήτηση. Πρέπει να λάβετε υπόψη τα συναισθήματά του και να είστε ευαίσθητοι με τις ανασφάλειές του.

Πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί με την παρορμητική σας φύση και τον τρόπο που αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας κυριεύουν. Όταν είστε παθιασμένοι με μια άποψη, δυσκολεύεστε να δείτε την άλλη πλευρά (ακόμα και σε κάτι τόσο μικρό, όπως το πώς να διπλώνετε τις πετσέτες ή ποια σειρά να παρακολουθήσετε πρώτα). Αυτό μπορεί να κάνει τις συζητήσεις με τον σύντροφό σας να ξεφύγουν. Μπορεί να οδηγήσει σε κλιμάκωση των διαφωνιών, ενώ θα μπορούσατε να έχετε μια ώριμη και ήρεμη συζήτηση σχετικά με τις διαφορετικές σας απόψεις.

Τα 4 ζώδια που πρέπει να αφήσουν κάτι στο παρελθόν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου

Αν θέλετε μια σταθερή σχέση, τότε πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον θυμό σας. Ο σύντροφός σας δεν θα μείνει δίπλα σας αν κάνετε σκηνές κάθε φορά που διαφωνεί μαζί σας για ασήμαντα πράγματα.

Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Τα θέματα εμπιστοσύνης και εγκατάλειψης που αντιμετωπίζετε, στέκονται εμπόδιο στην εγγύτητα. Αναζητάτε διαρκώς μια “έξοδο κινδύνου”, υπολογίζοντας πάντα το χειρότερο σενάριο. Για μια σταθερή σχέση, πρέπει να αφήσετε πίσω τους φόβους σας και να γίνετε ευάλωτοι. Πρέπει να γκρεμίσετε τα τείχη σας και να δώσετε στον σύντροφό σας πλήρη πρόσβαση στην καρδιά σας. Δεν μπορείτε να τον/την κρατάτε σε απόσταση και να τον/την αποκλείετε συναισθηματικά.

Είστε συνηθισμένοι στην ελευθερία και την ανεξαρτησία ως single, και μερικές φορές ξεχνάτε να ενημερώνετε τον σύντροφό σας. Ακόμα και όταν δεν προσπαθείτε εσκεμμένα να τον/την απομακρύνετε, μπορεί να παραλείψετε να αναφέρετε την αύξηση που σας έδωσε ο προϊστάμενός σας, το πάρτι στο οποίο σχεδιάζετε να πάτε το Σαββατοκύριακο ή τον νευρικό κλονισμό που είχατε στη δουλειά.

Ωστόσο, για μια σταθερή σχέση, πρέπει να αισθάνεστε άνετα να μιλάτε στον σύντροφό σας για όλα, ακόμα και για τα πράγματα που συνήθως θα κρατούσατε κρυφά. Είναι ο συμπαίκτης σας. Δεν θα πρέπει να τον/την κρατάτε στο σκοτάδι για το τι περνάτε καθημερινά.

Ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Είστε γενναιόδωροι και θα κάνατε τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες στη διαδικασία. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να δίνετε στον σύντροφό σας όλα όσα θέλει, χωρίς να σταματάτε ποτέ να σκεφτείτε τι θέλετε εσείς.

Ο σύντροφός σας θέλει να έχετε τις δικές σας απόψεις. Θέλει να έχετε ιδέες για το πού να φάτε, ποια ταινία να δείτε και πού να πάτε διακοπές. Δεν θέλει να τον/την ακολουθείτε τυφλά. Θέλει να είστε ο εαυτός σας.

Ίσως νομίζετε ότι βοηθάτε τη σχέση αν δεν λέτε τα παράπονά σας, επιτρέποντας στον άλλο να σας πληγώνει χωρίς να μιλάτε, αλλά έχετε το δικαίωμα να εκφράσετε τη γνώμη σας. Αν κρατήσετε τα πάντα μέσα σας, τελικά θα αρχίσετε να έχετε δυσαρέσκεια προς τον σύντροφό σας. Θα καταλήξετε δυστυχισμένοι στη σχέση. Αν και ο μεγαλύτερος σας φόβος είναι να σας εγκαταλείψει, μπορεί να καταλήξετε να διακόψετε εσείς τελικά τη σχέση αν τους επιτρέψετε συνεχώς να σας υποτιμούν. Μην αφήσετε να συμβεί αυτό. Μιλήστε ανοιχτά. Ζητήστε ό,τι θέλετε. Διατηρήστε την ακεραιότητά σας.

Ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

Η καρδιά σας είναι πάντα στη σωστή θέση, αλλά μερικές φορές τα σχέδιά σας πέφτουν στο κενό. Άλλες φορές, ο/η σύντροφός σας δεν ενθουσιάζεται τόσο με τις μεγάλες χειρονομίες σας όσο θα θέλατε. Δεν μπορείτε να θεωρείτε δεδομένο ότι ο/η σύντροφός σας θέλει ακριβώς τα ίδια πράγματα με εσάς. Είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι με δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι αιφνιδιαστικές διακοπές που θα λατρέψατε ίσως να του/της προκαλέσουν άγχος. Τα λουλούδια που θα θέλατε να σας αγοράσει, ίσως να μην τα εκτιμήσει καθόλου.

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κάνετε κάτι όμορφο στον σύντροφό σας, ρωτήστε τον εαυτό σας τι θα τον/την έκανε χαρούμενο, όχι τι θα σας έκανε εσάς χαρούμενο αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι.

Με αυτό κατά νου, φροντίστε να είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Συζητήστε με τον σύντροφό σας περιστασιακά για τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα. Έχετε την τάση να δεσμεύεστε εύκολα, οπότε μπορεί να υποθέσετε ότι θα περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας με κάποιον ενώ εκείνος/η ενδιαφέρεται μόνο για μια περιπέτεια ή είναι κατά του γάμου. Βεβαιωθείτε ότι συζητάτε τις προθέσεις σας αντί να κάνετε εικασίες, γιατί αυτό το άτομο που φαίνεται τέλειο για εσάς μπορεί να μην είναι το ίδιο άτομο που φαντάζεστε στο μυαλό σας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ