Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τους αρέσει να σπάνε τους κανόνες

Είστε από αυτούς που λατρεύετε να παραβιάζετε τους κανόνες; Αν είστε μπορεί να ευθύνονται τα άστρα! Η αστρολογία έχει έναν συναρπαστικό τρόπο να εξηγεί τις συμπεριφορές μας, και σήμερα θα ανακαλύψουμε τα 4 ζώδια που αναμφισβήτητα αγαπούν να σπάνε τους κανόνες.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που βιώνουν τους περισσότερους χωρισμούς

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν να παραβιάζουν τους κανόνες

  1. Κριοί
  2. Τοξότες
  3. Υδροχόοι
  4. Δίδυμοι

Κριοί

Κορυφαίοι παραβάτες είναι οι δυναμικοί Κριοί. Οι Κριοί είναι γνωστό ότι είναι ατρόμητοι και περιπετειώδεις. Με κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, οι Κριοί είναι ηγέτες που έχουν γεννηθεί στη φύση και προτιμούν να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι αντί να συμμορφώνονται με τους κοινωνικούς κανόνες. Η ενεργητική και παρορμητική φύση τους συχνά τους οδηγεί να εξερευνήσουν αχαρτογράφητες περιοχές, καθιστώντας τους πρωτοπόρους στην παραβίαση των κανόνων.

Τοξότες

Μετά τον Κριό, ακολουθεί ο Τοξότης.  Καθοδηγούμενοι από τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης, οι Τοξότες έχουν μια ακόρεστη δίψα για ελευθερία και εξερεύνηση. Οι κανόνες, γι’ αυτούς, μοιάζουν περισσότερο με κατευθυντήριες γραμμές που μπορούν να σπάσουν ή να αγνοηθούν εάν αυτό σημαίνει ότι θα ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Με αισιόδοξη προοπτική και αγάπη για την περιπέτεια, οι Τοξότες είναι τα άγρια πνεύματα του ζωδιακού κύκλου.

4 ζώδια που δεν μπορούν να διαχειριστούν την αδιαφορία σε μία σχέση

Υδροχόοι

Οι Υδροχόοι είναι οι εκκεντρικοί παραβάτες των κανόνων του ζωδιακού κύκλου. Με κυβερνήτη τον Ουρανό, τον πλανήτη της καινοτομίας και της εξέγερσης, οι Υδροχόοι ευδοκιμούν υπερβαίνοντας τα όρια και αμφισβητώντας το status quo. Η αντισυμβατική προσέγγισή τους στη ζωή συχνά τους οδηγεί να απελευθερωθούν από τους κοινωνικούς κανόνες, αγκαλιάζοντας τη μοναδικότητα και ανοίγοντας τον δρόμο για προοδευτική αλλαγή. Οι Υδροχόοι νιώθουν άνετα να κολυμπούν ενάντια στο ρεύμα, κάνοντάς τους επαναστάτες με… αιτία.

Δίδυμοι

Ολοκληρώνοντας τη λίστα με τους αντάρτες του ζωδιακού κύκλου βρίσκουμε τους Δίδυμους. Με κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και της περιέργειας, οι Δίδυμοι έχουν μια παιχνιδιάρικη και προσαρμοστική φύση. Η αγάπη τους για την ποικιλία και την αλλαγή, τους κάνει να πηγαίνουν κόντρα στους κανόνες, καθώς απολαμβάνουν να δοκιμάζουν τα νερά της συμβατικότητας. Η διπλή προσωπικότητα των Διδύμων τους επιτρέπει να περιηγούνται αβίαστα σε διαφορετικές καταστάσεις, συχνά αμφισβητώντας τους κανόνες με ένα άτακτο χαμόγελο.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ