Αυτά είναι τα 4 ζώδια που βιώνουν τους περισσότερους χωρισμούς

Μερικοί άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι πιο συχνά με χωρισμούς. Αν αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό, ίσως η αστρολογία μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε. Υπάρχουν κάποια ζώδια που φαίνεται να αντιμετωπίζουν περισσότερους χωρισμούς, από αυτούς που τους… αναλογούν.

4 ζώδια που δεν μπορούν να διαχειριστούν την αδιαφορία σε μία σχέση

4 ζώδια που χωρίζουν πιο συχνά

  1. Κριoί: Οι φλογεροί πρωταθλητές
  2. Δίδυμοι: Οι Κοινωνικές Πεταλούδες
  3. Ζυγός: Οι κυνηγοί της ισορροπίας
  4. Σκορπιοί: Οι μυστικιστές

Κριοί

Οι Κριοί είναι γνωστοί για τη φλογερή και παθιασμένη φύση τους. Ενώ αυτή η ενέργεια μπορεί να διατηρήσει τη “σπίθα” στη σχέση, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εκρηκτικές συγκρούσεις. Η παρορμητική τους φύση και η επιθυμία τους για συνεχή ενθουσιασμό μπορεί να τους κάνει να λαχταρούν μια συγκίνηση που δεν μπορεί να αντέξει κάθε σύντροφος. Οι συχνοί χωρισμοί μπορεί να είναι αποτέλεσμα της ανάγκης των Κριών να αναζητούν νέες περιπέτειες στον έρωτα και την αγάπη.

Δίδυμοι 

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικές πεταλούδες, που αναζητούν συνεχώς νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Αν και αυτό το χαρακτηριστικό τους κάνει συναρπαστικούς συντρόφους, μπορεί επίσης να προκαλέσει ανησυχία στον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό τους. Οι Δίδυμοι μπορεί να έλκονται από νέους ανθρώπους και ιδέες, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη διατήρηση μακροπρόθεσμων δεσμεύσεων. Η ανάγκη τους για ψυχική διέγερση μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμούς καθώς αναζητούν έναν σύντροφο που μπορεί να συμβαδίσει με τα συνεχώς εξελισσόμενα ενδιαφέροντά τους.

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά

Ζυγοί

Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι επιδιώκουν ισορροπία και αρμονία, αλλά αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε αναποφασιστικότητα όταν μιλάμε για συναισθηματικά θέματα. Ο φόβος της λανθασμένης επιλογής μπορεί να ωθήσει τους Ζυγούς να τερματίσουν τις σχέσεις τους πρόωρα, ελπίζοντας να βρουν την τέλεια ισορροπία στην αγάπη. Η αναζήτηση για έναν ιδανικό σύντροφο μπορεί να οδηγήσει σε μπαράζ χωρισμών, στη προσπάθειά τους να βρουν την άπιαστη αίσθηση ισορροπίας που λαχταρούν.

Σκορπιοί

Οι Σκορπιοί είναι έντονες και μυστηριώδεις προσωπικότητες, που συχνά βουτούν βαθιά στα συναισθηματικά βάθη των σχέσεων. Ενώ αυτή η ένταση μπορεί να δημιουργήσει ισχυρό δέσιμο με τον σύντροφό τους, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προκλήσεις. Η επιθυμία του Σκορπιού για βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες μπορεί να είναι υπερβολική και αφόρητη για ορισμένους ανθρώπους που είναι δίπλα τους, προκαλώντας απότομους χωρισμούς. Το πάθος τους μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι, που συμβάλλει σε ένα μοτίβο χωρισμών καθώς αναζητούν έναν έρωτα που ταιριάζει με αυτό το βάθος που επιζητούν σε μια σχέση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ