Αυτά είναι τα 3 πιο ανώριμα ζώδια

Όσον αφορά την ωριμότητα, η ηλικία δεν είναι ο μόνος αποφασιστικός παράγοντας. Ενώ μερικοί νέοι μπορεί να φαίνεται ότι έχουν ηλικιωμένες ψυχές, κάποιοι παραμένουν αιώνια… ανήλικοι: άσεμνοι στη συμπεριφορά τους και αθώα παρορμητικοί. Οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι ο γενέθλιος χάρτης σας μπορεί επίσης να παίξει έναν ρόλο, καθώς ορισμένα ζώδια είναι πιο ανώριμα από άλλα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ζωδίου εξαρτώνται από τρεις κύριους παράγοντες: το φυσικό του στοιχείο, τον τρόπο λειτουργίας και τον κυρίαρχο πλανήτη. Και τα τρία συστατικά παίζουν ζωτικό ρόλο στον καθορισμό του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους και τον κόσμο γύρω τους. Επιπλέον, οι διαπροσωπικές τους σχέσεις εξαρτώνται από αυτές τις επιρροές.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, θεωρείται το μωρό του ζωδιακού τροχού και το πιο ανώριμο ζώδιο. Η βασική φύση αυτών που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο είναι παρορμητική, ενεργητική και αιώνια αισιόδοξη. Το στοιχείο τους είναι η φωτιά και ο κυρίαρχος πλανήτης είναι ο Άρης, ο οποίος είναι γνωστός για την καυτή ιδιοσυγκρασία, τον θυμό και την τάση του για μάχες. Είναι εκ φύσεως επιθετικοί λάτρεις των επαγγελματικών και προσωπικών τους φιλοδοξιών.

Τους αρέσει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες σε κάθε πτυχή της ζωής, είναι ιδιαίτερα αντιδραστικοί και είναι γνωστοί για τις εκρήξεις θυμού τους. Συχνά κατηγορούνται ότι ενεργούν πριν σκεφτούν, κάτι που τους κάνει ανώριμους.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος, το τρίτο ζώδιο στον χάρτη, είναι ένα ζώδιο του αέρα με μεταβλητή συμπεριφορά. Συνήθως γεμάτοι ιδέες και γεμάτοι περιέργεια, οι  δίδυμοι κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή, που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία. Τους αρέσει να πετούν σαν κοινωνικές πεταλούδες και μερικές φορές δυσκολεύονται να δεσμευτούν σε έναν μοναδικό στόχο. Η φύση τους είναι χαρούμενη, αισιόδοξη και φιλική. Ως εκ τούτου, θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως άτομα με παιδική και ανώριμη φύση.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς συμβολίζεται από τον τοξότη και κυβερνάται από τον πλανήτη της περιπέτειας, τον Δία. Τους αρέσει να κυκλοφορούν και νιώθουν κολλημένοι αν είναι περιορισμένοι σωματικά, διανοητικά ή συναισθηματικά. Είναι επίσης μεταβλητού τρόπου και πολύ ανοιχτοί στην αλλαγή, κάνοντάς τους να φαίνονται μη δεσμευτικοί. Άμεσοι με τα λόγια τους, κατηγορούνται επίσης ότι είναι βάναυσα ειλικρινείς συχνά, γεγονός που τους κάνει να πέφτουν ακόμα περισσότερο στους πίνακες ωριμότητας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ