Μαρσέλο: Το σκληρό χτύπημα στο πόδι του Σάντσες – Τα δάκρυα μετά την αποβολή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην διεθνής της Βραζιλίας, Μαρσέλο, αποβλήθηκε από τον αγώνα με δάκρυα στα μάτια, μετά το σκληρό χτύπημα του στον Λουτσιάνο Σάντσες κατά τη διάρκεια του ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες στο Μπουένος Άιρες. Ο παίκτης έπαθε σοβαρή ζημιά καθώς όπως φαίνεται από τα πλάνα το πόδι του ήταν σαν “να κόπηκε στα δύο”.

Ο Μαρσέλο περνούσε ντρίμπλα από τον Σάντσες όταν το πόδι του πέρασε μπροστά από την μπάλα και χτύπησε τον Αργεντινό ψηλά στην κνήμη με δύναμη. Το πόδι του παίκτη της Αργεντινής λύγισε σε μια συγκλονιστική γωνία, αφήνοντάς τον να κείτεται στον αγωνιστικό χώρο, σφαδάζοντας από τον πόνο. Το βίντεο προκαλεί σοκ.

Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Ο Σάντσες, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κοντινή ιατρική κλινική για θεραπεία, υπέστη εξάρθρωση στο αριστερό γόνατο, είπε ο Αργεντίνος σε μια ανάρτησή του στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων X, παλαιότερα γνωστή ως Twitter.

«Σήμερα είχα μια πολύ δύσκολη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο», έγραψε ο Μαρσέλο στο Instagram. «Τραυμάτισα άθελά μου έναν συμπαίκτη του. Θέλω να του ευχηθώ την καλύτερη δυνατή ανάρρωση. Όλη η δύναμη στον κόσμο» πρόσθεσε. Η βραζιλιάνικη ομάδα του δημοσίευσε επίσης ένα υποστηρικτικό μήνυμα στα social media.

«Η Φλουμινένσε εκφράζει την αλληλεγγύη της και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αμυντικό της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Λουτσιάνο Σάντσες, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια τυχαία ενέργεια στον αποψινό αγώνα», ανέφερε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ