Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 3 Μαΐου: Δίδυμοι, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια θυσία

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 3 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν μία στιγμή αφύπνισης – Ετοιμάζονται για νέο ξεκίνημα στην ζωή τους

Κριός

Συνδεθείτε με την δύναμη που κρύβεται μέσα σας. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες σας οδηγεί να αγκαλιάσετε τα συναισθήματά σας.  Επισκεφθείτε ένα ιερό μέρος, όπως μία εκκλησία, και αφεθείτε στην ιστορία και τη σημασία της ημέρας.  Είναι μια ημέρα συνειδητοποίησης και ολοκλήρωσης. Ξεχειλίζετε από ενέργεια και αυτό σας ωθεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Αυτή είναι η στιγμή να δείξετε το θάρρος και τον δυναμισμό σας. Θυμηθείτε ότι κάθε βήμα που κάνετε είναι ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων σας. Η πνευματική συμβουλή της ημέρας: «Μην αφήσετε την αμφιβολία να σας εμποδίσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Είσαι ο κύριος της μοίρας σου».

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη έχει μεγάλη σημασία. Η Σελήνη συνδέεται με τον Κρόνο στους Ιχθύες, φέρνοντας ωριμότητα στις φιλίες. Οι καλοί φίλοι φέρνουν χαρά στην ψυχή. Μπορείτε να μάθετε από τους φίλους σας και να μάθετε τον εαυτό σας ακούγοντας την άποψή τους με νηφαλιότητα. Επίσης, αυτή είναι μια στιγμή για να νιώσετε προσγειωμένοι και σε αρμονία με τη φύση. Μπορεί να βιώσετε μια βαθύτερη σύνδεση με το περιβάλλον σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ισορροπημένοι και γαλήνιοι. Να θυμάστε ότι είστε αναπόσπαστο μέρος αυτού του υπέροχου σύμπαντος. Κάθε ενέργεια που αναλαμβάνετε έχει αντίκτυπο, όσο μικρό κι αν είναι.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να αποφύγουν τις τοξικές σχέσεις στις 2 Μαΐου

Δίδυμοι

Κάντε τα πράγματα που είναι δύσκολα. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες φέρνει την προσοχή στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην εγκαταλείπετε, Δίδυμοι. Η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει καρπούς. Η επιτυχία σπάνια έρχεται εύκολα. Σήμερα, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια θυσία που θα σας ανταμείψει αργότερα. Η αποφασιστικότητά σας σας βοηθά να ολοκληρώσετε τα πράγματα.

Καρκίνος

Να έχετε ανοιχτό το μυαλό σας. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες φέρνει την εστίαση στη μάθηση. Νέα πληροφορίες μπορεί να ακούγονται παράξενες ή ακόμα και να τις αμφισβητείτε. Πριν απορρίψετε μια ιδέα ως αβάσιμη ή πριν θεωρήσετε ότι δεν αξίζει να ασχοληθείτε, να είστε περίεργοι. Κάντε πολλές ερωτήσεις. Δείτε πού οδηγείται η συζήτηση.

Λέων

Υπάρχουν πολλά για πολλούς. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες διαλύει τυχόν άσκοπες πεποιθήσεις που μπορεί να είχατε σχετικά με το μοίρασμα πραγμάτων με τους άλλους. Η συναισθηματική έκθεση μπορεί να τρομάζει. Ίσως νιώσετε συναισθηματικά γυμνοί απέναντι σε κάποιον με τον οποίο δεν συνηθίζετε να μιλάτε με τέτοια ειλικρίνεια, αλλά και οι δύο θα έρθετε πιο κοντά μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Παρθένος

Είσαι διαθέσιμος ή όχι; Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες στρέφει την προσοχή σας στις δεσμεύσεις σας. Η δέσμευση σε κάτι ή κάποιον σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και πού να εστιάσετε. Ίσως χρειαστεί να αναδιαμορφώσετε το πρόγραμμά σας για να κάνετε χώρο σε αυτό το νέο εγχείρημα που θέλετε να αναλάβετε,  ώστε να μην επιβαρυνθείτε υπερβολικά και μην σπαταλήσετε άσκοπα ενέργεια.

Ζυγός

Αξίζει τον κόπο; Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες σας βοηθά να καταλάβετε τι χρειάζεται να κάνετε και τι θα έπρεπε να σταματήσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Οι συνήθειες αλλάζουν. Ήρθε η ώρα να κόψετε ό,τι δεν χρειάζεται να κάνετε πια, να αναθέσετε εργασίες σε άλλους και να δείτε πώς μπορείτε να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες μπορεί να περιορίσει την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Υπάρχει χρόνος και χώρος για όλα, συμπεριλαμβανομένων των αστείων που θέλετε να πείτε. Ίσως νιώσετε ότι το γέλιο μπορεί να σπάσει την ένταση μιας στιγμής, ωστόσο, μπορεί να είναι καλύτερα να αφήσετε τους ανθρώπους να επεξεργαστούν τα συναισθήματά τους με γνησιότητα.

Τοξότης

Κάποιος πρέπει να αναλάβει το δύσκολο έργο. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες σας βοηθά να είστε δυνατοί και να αναλάβετε τα ηνία σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Ίσως δείτε έναν φίλο να δυσκολεύεται σε κάτι στο οποίο εσείς είστε καλοί. Το να του δώσετε ένα χέρι βοηθείας ή να του δώσετε την ευκαιρία να στηριχτεί πάνω σας μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Εσείς ίσως είστε ο ώμος στον οποίο θα ακουμπήσει.

Αιγόκερως

Ειλικρινά πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους – η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες σας δίνει τη δύναμη να κάνετε δύσκολες συζητήσεις. Πάρτε το χρόνο σας να ξεπεράσετε οποιονδήποτε φόβο απόρριψης ή ντροπής. Ίσως ανακαλύψετε ότι το να μιλήσετε για κάποιο πρόβλημα χωρίς δισταγμό ήταν το καλύτερο που πετύχατε σήμερα.

Υδροχόος

Θα συμβεί. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα. Εξετάστε τις δαπάνες σας. Δείτε αν υπάρχουν τρόποι να βελτιώσετε τον προϋπολογισμό σας. Περιορίστε τα έξοδα σε πράγματα που αγοράζετε αλλά δεν χρησιμοποιείτε. Ακυρώστε συνδρομές σε υπηρεσίες που δεν σας χρειάζονται πια.

Ιχθύες

Είχατε ανάγκη από αυτή τη στιγμή. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες σας βοηθά να δείτε τα πράγματα με μια νέα ματιά. Η επίγνωση είναι δώρο από το σύμπαν. Όταν νιώθετε ότι μάθατε κάτι καινούριο για τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο, τότε εξελίσσεστε. Καταγράψτε τις διαπιστώσεις σας σε ένα ημερολόγιο για να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τα μαθήματα της ημέρας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ