Θρίλερ με τον θάνατο τουρίστριας στο Πήλιο – Εντοπίστηκε σφαίρα στην πλάτη της

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου μίας τουρίστριας, που παραθέριζε σε παραθαλάσσιο χωριό του Νότιου Πηλίου. Η μεσήλικη γυναίκα από την Γερμανία εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία πριν από 11 ημέρες. Αρχικά, οι αστυνομικοί είχαν αποδώσει τον θάνατό της σε παθολογικά αιτία, ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση ρουτίνας έβγαλε «λαβράκι».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, είχε διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην σορό της τουρίστριας, προκειμένου να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου της. Λόγω φόρτου εργασίας στην ιατροδικαστική υπηρεσία, το πόρισμα βγήκε μόλις προχθές και έδειξε ότι η γυναίκα είχε δεχθεί σφαίρα 22mm από πιστόλι μικρού διαμετρήματος, με την θέση εισόδου να προσδιορίζεται στην πλάτη της.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και χθες οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δράστης, που όμως παραμένει άγνωστος. Στο πλαίσιο των ερευνών, έγιναν έλεγχοι σε σκάφη, ποιμνιοστάσια και κατοικίες για να βρεθεί το όπλο, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ