Νίκαια: Καρέ καρέ η δράση των ληστών… με το καρπούζι – Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένη – ΒΙΝΤΕΟ

Τον τρόμο έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Νίκαια, που έπεσε θύμα των ληστών… με το καρπούζι. Οι αδίστακτοι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της 85χρονης μέρα μεσημέρι, την προηγούμενη Κυριακή στην οδό Ιουστινιανού. Έπεσαν με δύναμη πάνω στην πόρτα και κατάφεραν να την ανοίξουν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το Star, ο ένας εκ των δραστών κρατά στα χέρια του ένα καρπούζι και καλεί συνεχώς την ηλικιωμένη να το αγοράσει. Την ώρα που ο δράστης απασχολεί την άτυχη γυναίκα με την πρόφαση ότι πουλάει φρέσκα καρπούζια, ο συνεργός του ψάχνει να βρει χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Η 85χρονη προσπαθεί να διώξει τους δράστες, όμως δεν έχει την δύναμη και φοβάται μήπως της επιτεθούν. Καλεί τον γιο της στο τηλέφωνο λέγοντάς του «Βασίλη έλα γρήγορα». Εκείνοι, απτόητοι, βρίσκουν μια λευκή σακούλα με αντικείμενα αξίας, την αρπάζουν και γίνονται καπνός. Μάλιστα λίγο πριν φύγουν ο ένας ειρωνεύεται την 85χρονη και την ρωτά αν τελικά… θα αγοράσει το καρπούζι.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ηλικιωμένη πέφτει θύμα ληστείας, με τους δράστες να αρπάζουν περίπου 3.000 ευρώ. Την πρώτη φορά, μία γυναίκα την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της, ανέβηκε πάνω δήθεν για να πιει νερό, άρπαξε τα χρήματα που είχε η ηλικιωμένη μέσα σε μια ντουλάπα και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, εκτιμάται ότι πρόκειται για συνεργό των ληστών με το καρπούζι, οι οποίοι μην γνωρίζοντας ότι ο χώρος παρακολουθείται από κάμερες ασφαλείας κινούνταν χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ