8 πράγματα που ψάχνουν οι άντρες σε μία γυναίκα

Πιστεύουμε ως γυναίκες ότι οι άντρες ψάχνουν μία εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση στην σύντροφο τους. Αν και είναι αλήθεια ότι η εξωτερική εικόνα παίζει ρόλο στην έλξη που μπορεί να αισθανθεί κάποιος η σχέση δημιουργείται όταν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία χαρακτήρα.

Οι άντρες ψάχνουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά της υποψήφιας συντρόφου τους και δίνουν αρκετά μεγάλη σημασία. Παρακάτω θα διαβάσετε 8 πράγματα που αναζητούν σε μία υποψήφια σύντροφο.

8 πράγματα που ψάχνουν οι άντρες σε μία γυναίκα

  • Συνέπεια και ανοιχτή επικοινωνία
  • Πάθος
  • Φροντίδα και οικειότητα
  • Καλή συναισθηματική χημεία
  • Νοημοσύνη και πνευματική σύνδεση
  • Αξιοπιστία
  • Μια θετική στάση στα πράγματα
  • Προγραμματισμό και όραμα για το μέλλον

Συνέπεια και ανοιχτή επικοινωνία

Οι άντρες, όπως άλλωστε και οι γυναίκες, θέλουν να έχουν εμπιστοσύνη στην σύντροφο τους. Εάν έχει περάσει τα 30 τότε είναι πολύ φυσικό να έχει κάποιες παλαιότερες εμπειρίες σε όχι και τόσο καλές σχέσεις. Έτσι ενδέχεται να μην εκτιμούν μία γυναίκα παίζει παιχνίδια, έχει κυκλοθυμία ή προσπαθεί να τον χειριστεί με διάφορους τρόπους. Ψάχνουν μία σύντροφο και φίλη που να επικοινωνεί μαζί τους ανοιχτά και να εκτιμά όσα της προσφέρει.

Πάθος

Το πάθος και η φυσική έλξη είναι σημαντικά για έναν άντρα. Δεν μπορεί καν να βγει ραντεβού με μία γυναίκα εάν δεν υπάρχει μία ερωτική έλξη και πάθος από την πλευρά της. Αυτό δεν έχει αποκλειστικά και μόνο σεξουαλική πτυχή. Αφορά περισσότερο την φυσική σύνδεση που ψάχνει ένας άντρας.

Φροντίδα και οικειότητα

Οι άντρες λατρεύουν τις συντρόφους που είναι περιποιητικές και δείχνουν οικειότητα. Αν και δεν θέλουν να εξαρτώνται υπερβολικά από την σύντροφο τους οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που είναι ευγενικές και στοργικές. Θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό τους και να τους προσφέρουν αγκαλιές και χάδια. Φυσικά σε αυτό το στάδιο και οι άνδρες επιθυμούν να ανταποδίδουν και να δείχνουν φροντίδα και ενδιαφέρον στην σύντροφο τους.

Καλή συναισθηματική χημεία

Η συναισθηματική χημεία είναι ένα από τα σημεία που ένας άνδρας θα δώσει μεγάλη σημασία. Μπορεί στο παρελθόν να είχαν σχέσεις που στηρίζονταν στην σωματική επαφή. Ωστόσο φτάνει κάποια στιγμή που αναζητούν την συναισθηματική σύνδεση με την σύντροφο τους. Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν να αισθάνονται αγαπητοί και ξεχωριστοί για τον σύντροφο τους. Επίσης θέλουν να νιώθουν ότι βρίσκονται σε μία σχέση όπου μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους χωρίς κριτική.

Νοημοσύνη και πνευματική σύνδεση

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που αναζητούν οι άντρες σε μία υποψήφια σύντροφο είναι μία γυναίκα που να την βρίσκουν πραγματικά ενδιαφέρουσα. Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ αλλά να μπορεί να συζητήσει μαζί της και να αισθάνεται ότι υπάρχει πνευματική σύνδεση.

Μία ενδιαφέρουσα γυναίκα σημαίνει ότι έχει τις δικές ασχολίες, χόμπι και ενδιαφέροντα και είναι πρόθυμη να τα μοιραστεί με τον σύντροφο της. Μπορεί να μην είναι όλα τα ενδιαφέροντα κοινά ανάμεσα στους συντρόφους. Ωστόσο είναι ωραίο να στηρίζει ο ένας την πνευματική εξέλιξη του άλλου.

Αξιοπιστία

Οι άντρες όταν επιλέγουν σύντροφο αναζητούν μία γυναίκα που μπορεί να επικοινωνεί ξεκάθαρα και να μπορούν να την εμπιστευτούν. Είναι ένα από τα βασικά πράγματα που ψάχνουν σε μία σύντροφο. Δεν μπορούν να ονειρευτούν ένα μέλλον με την σύντροφο τους εάν δεν μπορούν να την εμπιστευτούν. Βέβαια αντίστοιχα προσφέρουν και εκείνοι την ίδια αξιοπιστία.

Μια θετική στάση στα πράγματα

Η αρνητική στάση στα πράγματα μπορεί να δυσκολέψει έναν σύντροφο. Όλοι χρειαζόμαστε έναν υποστηρικτικό σύντροφο όταν αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Ωστόσο εάν κάποιος αποκτά την νοοτροπία θύματος και βουλιάζει στην αυτολύπηση αυτό δυσκολεύει τα πράγματα σε μία σχέση. Έτσι οι άντρες ψάχνουν μία σύντροφο που προσπαθεί να έχει μία θετική στάση στα πράγματα. Να μπορεί παρά τις δυσκολίες να βρει μία θετική πτυχή των καταστάσεων και να είναι έτοιμη να παλέψει κόντρα στις αντιξοότητες.

Προγραμματισμό και όραμα για το μέλλον

Οι σχέσεις χρειάζονται χρόνο για να οικοδομηθούν. Οι άντρες χρειάζονται όμως μία σύντροφο που να ξέρουν ότι βρίσκεται στο πλευρό τους όταν σχεδιάζουν το μέλλον τους. Όλοι χρειαζόμαστε έναν σύντροφο που να είναι ευέλικτος και πρόθυμος να κάνει μαζί μας σχέδια για το κοινό μας μέλλον.

Οι προσδοκίες

Οι υψηλές προσδοκίες για τον μελλοντικό σύντροφο μας πολλές φορές καταλήγουν να σαμποτάρουν την ερωτική μας ζωή. Όσο μεγαλώνουμε όμως έχουμε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα τι ψάχνουμε. Οι άντρες επιθυμούν να έχουν συναισθηματική, σωματική και πνευματική σύνδεση με την σύντροφο τους. Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση και την ερωτική έλξη το μυστικό που κάνει τις σχέσεις να αντέχουν στον χρόνο είναι η καλή επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ