«Πού μπορώ να δω τα αγαπημένα μου αστέρια;»: H νέα δωρεάν streaming υπηρεσία NASA+ φέρνει το διάστημα στα χέρια σας

Συναρπαστικά νέα για τους λάτρεις του διαστήματος. Μία νέα «εκτόξευση» έχει προγραμματίσει η NASA για τον Νοέμβριο. Αυτήν την φορά δεν θα είναι εκτόξευση ενός πυραύλου στο διάστημα, αλλά η κυκλοφορία της νέας δωρεάν streaming υπηρεσίας NASA+.

Τι είναι το NASA+

Το NASA+ είναι μια streaming υπηρεσία, στην οποία θα προβάλλονται οι live μεταδόσεις της NASA για αποστολές, εκτοξεύσεις, έρευνες και οτιδήποτε άλλη δραστηριότητα της διαστημικής υπηρεσίας. «Φέρνουμε το διάστημα σε εσάς», δήλωσε ο Marc Etkind από το Γραφείο Επικοινωνιών της NASA.

Το NASA+ αποτελεί μέρος του σχεδίου της διαστημικής υπηρεσίας να μεταμορφώσει την ψηφιακή της παρουσία. Σύμφωνα με το σχέδιο που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2023, η NASA θέλει να ανανεώσει τους ιστότοπους της και να αναβαθμίσει την εφαρμογή της. Ο επικεφαλής πληροφοριών της υπηρεσίας, Jeff Seaton, δήλωσε ότι ο στόχος της NASA είναι να βελτιστοποιήσει «το τρόπο με τον οποίο το κοινό ασχολείται με το περιεχόμενο της NASA στο διαδίκτυο».

Πόσο θα κοστίζει το NASA+;

Το NASA+ θα είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς κόστος συνδρομής (η NASA είναι μια ομοσπονδιακή υπηρεσία που χρηματοδοτείται από το Κογκρέσο, επομένως αυτό δεν αποτελεί έκπληξη). Επίσης η υπηρεσία δεν θα έχει διαφημίσεις.

Πού μπορώ να παρακολουθήσω το NASA+;

Το NASA+ πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στις 8 Νοεμβρίου. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, μέσω της εφαρμογής της NASA σε iOS και Android για κινητά, tablet και συσκευές smart TV. Επίσης θα υπάρχει σε άλλες streaming πλατφόρμες όπως το Apple TV, το Fire TV και το Roku.

Σε τι διαφέρει το NASA+ από το NASA TV;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το NASA+ θα είναι μια ενημέρωση του NASA TV, το οποίο είναι επίσης δωρεάν. Δεν είναι σαφές πόσο διαφορετικό θα είναι το περιεχόμενο μεταξύ των δύο ή αν το NASA+ θα λειτουργήσει απλώς ως η νέα και βελτιωμένη έκδοση του NASA TV.

Τι μπορώ να παρακολουθήσω στο NASA+;

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί πλήρες πρόγραμμα, το NASA+ θα διαθέτει μια σειρά από live μεταδόσεις, ενημερώσεις αποστολών και βίντεο από τα παρασκήνια, όπως γίνεται στο NASA TV. Μέσω του ιστότοπού της και του καναλιού της στο YouTube, η NASA δημοσιεύει συχνά βίντεο από τις αποστολές της, από προσγειώσεις ρόβερ στον Άρη, από ιστορικές εκτοξεύσεις πυραύλων, και πολλά άλλα.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στο NASA+ θα είναι διαθέσιμα τα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ της NASA, που έχουν βραβευτεί με Emmy και νέες σειρές που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

πηγή: FOXreport.gr

Αυτοί είναι οι τρομακτικοί ήχοι του Ηλιακού μας συστήματος – Πώς ακούγονται ο Ήλιος, ο Κρόνος και η Γη

Αυτό θα είναι το τέλος του κόσμου; Η διαστημική έκρηξη που μπορεί να εξαφανίσει την ζωή στη Γη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ