Έλον Μασκ: Κύπριος Youtuber πήγαινε κάθε ημέρα έξω από το Twitter για μια… αγκαλιά

Ο Κύπριος, YouTuber Φειδίας Παναγιώτου συνάντησε επιτέλους τον Έλον Μασκ έπειτα από περισσότερους από τρεις μήνες προσπάθειας. Ο Παναγιώτου κατασκήνωσε έξω από τα κεντρικά γραφεία του Twitter για εβδομάδες για να πάρει μια αγκαλιά από τον CEO.

Βρισκόταν στο κτίριο στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, πάνω κάτω κάθε μέρα από τα μέσα Οκτωβρίου. Δεν τον πτόησε καν η μητέρα του Μασκ, Maye, η οποία περιέγραψε την αποστολή του Παναγιώτου ως «κακόβουλη».

Στις 21 Ιανουαρίου, ο Παναγιώτου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter του, όπου τον δείχνει να αγκαλιάζει τον Μασκ, φαινομενικά μέσα στο κτίριο του Twitter. “Σίγουρα ζούμε σε μια προσομοίωση @elonmusk!” έγραψε. «Καλή Παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς σε όλους». Ο Μασκ το δημοσίευσε στο Twitter με ένα emoji αγκαλιάς.

Ο Παναγιώτου, ο οποίος έχει 1,4 εκατομμύρια ακολούθους TikTok και 1,3 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, είπε στο Insider την 47η ημέρα του “αγώνα” του, ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί να αγκαλιάσει τον Μασκ «μέχρι να πεθάνει». Παραδέχτηκε ότι ήταν «ενοχλητικό» αλλά επέμεινε «Το κάνω αυτό για να του δείξω αγάπη μου».

Η προσπάθεια του Παναγιώτου ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου 2022 όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter δηλώνοντας ότι είχε αγκαλιάσει 99 διασημότητες και ήθελε τον Μασκ, τον οποίο αποκαλούσε «το πιο αγαπημένο του πρόσωπο σε όλο τον κόσμο», να είναι το νούμερο 100. Ο Μασκ φάνηκε να απάντησε στον Παναγιώτου στα τέλη Δεκεμβρίου 2022, λέγοντας ότι είχε γνωρίσει κάποια παιδιά στο Κατάρ που «είχαν ένα αίτημα, το οποίο ήταν να αγκαλιάσουν αυτόν τον τύπο που συνεχίζει να προσπαθεί να με αγκαλιάσει». «Έλεγξα για να δω αν ήταν σίγουροι για αυτό και ήταν, έτσι θα το κάνω άμεσα», είπε.

Δείτε μερικά από τα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok με κύριο θέμα… τον Έλον Μασκ

@fidias0I finally Hugged Elon Musk♬ original sound – Fidias

@fidias0I almost Hugged Elon Musk♬ original sound – Fidias

@fidias0 Day 47 of trying to hug elon musk #hugelon #elonmusk #twitter ♬ original sound – Fidias

@fidias0 Day 69 of trying to hug elon musk #hugelon #twitter #elonmusk ♬ original sound – Fidias

@fidias0Interaction with Elon Musk gone Wrong♬ original sound – Fidias

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ