BeReal: Σαρώνει το αντι-Instagram – Το TikTok κυκλοφόρησε την δική του εκδοχή

Το νέο social media, BeReal, σαρώνει κερδίζοντας όλο και περισσότερους χρήστες τις τελευταίες ημέρες. 

Το BeReal χαρακτηρίζεται ως το αντι-Instagram. Σε αντίθεση με το δημοφιλές social media, στο οποίο υπάρχουν δισεκατομμύρια προσεκτικά επεξεργασμένα post, το BeReal προτρέπει στους χρήστες τους να αναρτούν τον πραγματικό εαυτό σας σε μία πραγματική στιγμή της ημέρας.

Η εφαρμογή στέλνει σε τυχαία στιγμή της ημέρας μία ειδοποίηση η οποία γράφει «time to BeReal». Οι χρήστες μπορούν μέσα στα επόμενα δύο λεπτά να ανεβάσουν μία φωτογραφία τους από αυτό που κάνουν εκείνη τη στιγμή. Η κάμερα της εφαρμογής καταγράφει ταυτόχρονα μία selfie και μία φωτογραφία από την κύρια κάμερα του τηλεφώνου. Μάλιστα το BeReal δεν επιτρέπει στους χρήστες να δουν post από άλλους, αν δεν ανεβάσουν οι ίδιοι το δικό τους.

«To BeReal δεν θα σας κάνει διάσημους. Αν θέλετε να γίνετε influencers μπορείτε να μείνετε στο TikTok και στο Instagram. Δεν μας νοιάζει αν έχετε εκατομμύρια ακολούθους ή αν είστε verified» αναφέρει η περιγραφή της εφαρμογής BeReal

TikTok Now: Το TikTok κυκλοφόρησε τον κλώνο του BeReal

Η τεράστια άνοδος του BeReal δεν πέρασε απαρατήρητη από το TikTok, το οποίο πολύ γρήγορα κυκλοφόρησε την δική του εκδοχή. Πρόκειται για το TikTok Now

«Το TikTok Now προσκαλεί εσάς και τους φίλους σας να καταγράψετε αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώντας την μπροστινή και πίσω κάμερα της συσκευής σας. Θα λαμβάνετε ένα καθημερινό μήνυμα προτροπής για να τραβήξετε ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων ή μια στατική φωτογραφία για να μοιραστείτε εύκολα αυτό που κάνετε» αναφέρει η ανακοίνωση του TikTok.

 

TikTok Now TikTok Now

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ