Khaby Lame: Αυτό είναι το όνειρο του μεγαλύτερου TikToker στον κόσμο—Βγάζει περίπου 750 χιλ. δολάρια ανά ποστ

Βράδυ Παρασκευής και ο Khaby Lame, ο διάσημος TikToker με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα στον κόσμο, ξαπλώνει στον καναπέ του και βλέπει κινούμενα σχέδια. 

Ο λόγος; Ο 22χρονος με 149,5 εκατομμύρια follower στο TikTok, για τρεις ώρες κάθε ημέρα μαθαίνει αγγλικά από την σειρά κινουμένων σχεδίων, Daniel Tiger’s Neighborhood. Στόχος του είναι να μάθει καλά αγγλικά προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό του και να συμμετάσχει σε μεγάλες ταινίες του Hollywood.

 

@khaby.lame Ahhhhh wooooww 🤷🏿‍♂️ 😑 Khaby Move is Back! 😏 #learnfromkhaby #learnontiktok @TikTok @tiktok creators @lindagonzales686 ♬ original sound – Khabane lame

Για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακό του, ο Khaby Lame φορώντας ακουστικά παλιάς σχολής, βλέπει κινούμενα σχέδια, ξαπλωμένος σε πολύχρωμα βελούδινα μαξιλάρια στο διαμέρισμά του στο Μιλάνο της Ιταλίας, το οποίο μοιράζεται με τον μάνατζέρ του Alessandro Riggio.

Θα περίμενε κανείς ότι ο 22χρονος πρώην εργάτης, ο οποίος πλέον βγάζει περίπου 750 χιλ. δολάρια ανά ανάρτηση στο TikTok, και -σύμφωνα με τον μάνατζέρ του- αναμένεται φέτος να βγάλει 10 εκατ. δολάρια, να διαμένει σε κάποιο «παλάτι» του Μιλάνου.

Όχι ο Khaby Lame. Ο Σενεγαλέζος με ιταλική υπηκοότητα, που έχει συγκεντρώσει 2,4 δισεκατομμύρια like στο TikTok είναι αποφασισμένος να γίνει ο καλύτερος κωμικός στον κόσμο. Μπορεί στα άκρως επιτυχημένα βίντεό του ο 22χρονος σταρ να μην μιλάει, όμως για να πετύχει τα όνειρά του, πιστεύει ότι πρέπει να μιλάει πολύ καλά αγγλικά.

Ένα πρόσφατο βίντεο του Khaby Lame, στο οποίο υποδύεται έναν γελωτοποιό του 19ου αιώνα συγκέντρωσε 95 εκατομμύρια προβολές.

 

@khaby.lame If @50 Cent had to do a casting in the 19th century. 🤣 #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok @tiktokcreators ♬ sonido original – 0riginal_G7

Ο Khaby Lame έχει τις δικές του μεθόδους του για την εκμάθηση Αγγλικών. Κάθε πρωί έχει μάθημα με δάσκαλο για μία ώρα, ενώ στη συνέχεια βλέπει για ώρες αμερικανικά κινούμενα σχέδια, σειρές και ταινίες.

«Το όνειρό μου είναι ότι μια μέρα θα κερδίσω ένα Όσκαρ» δήλωσε ο Khaby Lamee στο Fortune.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ