Beko: Συσκευές με smart τεχνολογία και «πράσινο» αποτύπωμα

Έμπνευση από τη φύση και… για τη φύση. Μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες και με προϊόντα που προάγουν την καινοτομία και την εξέλιξη η Beko αποτελεί εγγύηση για κάθε νοικοκυριό.

Οι λευκές συσκευές της όχι μόνο κάνουν ευκολότερη τη ζωή και την καθημερινότητα όσων τις προτιμούν, αλλά συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και βάζουν «πράσινη υπογραφή» στην προστασία του περιβάλλοντος. Κάτι πολύ σημαντικό δεδομένης της κλιματικής αλλαγής που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής και όλοι οφείλουν να βάζουν μικρότερο ή μεγαλύτερο λιθαράκι στην αντιμετώπιση των συνεπειών της και του περιορισμού της.

Η εταιρεία Beko, η οποία στο χαρτοφυλάκιό της περιέχει μια ευρεία γκάμα συσκευών (κουζινών, ψυγείων και πλυντηρίων) και έχει καταστεί αγαπημένο brand τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη, γράφοντας τη δική της «ιστορία» από το 1955, συνδυάζει την καινοτομία με την ανθεκτικότητα των προϊόντων αλλά και με τον σεβασμό στο περιβάλλον.

Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία απέσπασε πρόσφατα το Gold βραβείο στο πλαίσιο των Green Brand Awards 2023. Το βραβείο αφορά στην κατηγορία «Green Kitchen Product» χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Harvest Fresh.

Πρόκειται για την καινοτομία τριών χρωμάτων που μιμείται τον 24ωρο κύκλο του ήλιου μέσα στο συρτάρι συντήρησης του ψυγείου ώστε να διατηρούνται περισσότερο οι βιταμίνες των λαχανικών και των φρούτων. Ουσιαστικά ένα μικρό ουράνιο τόξο υπάρχει κλεισμένο στο ψυγείο Beko και κάθε φορά που κάποιος ανοίγει την πόρτα μπορεί να τον… υποδέχεται και άλλο χρώμα – ανάλογα με τη φάση του κύκλου.

Παράλληλα η τεχνολογία ψύξης Aeroflow παρέχει τη δυνατότητα ήπιας και ισόποσης κατανομής κρύου αέρα και συμβάλλει στο να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα και χυμώδη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έτσι επιτυγχάνεται και η εξοικονόμηση χρημάτων αφού ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να πετάει όσα δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει, ενώ μειώνονται και τα απορρίμματα, κάτι που συνδράμει στην προσπάθεια ενάντια στην κατασπατάληση τροφίμων και υπέρ ενός πιο βιώσιμου πλανήτη.

Δεν είναι όμως, μόνο τα ψυγεία της Beko που φέρνουν την «επανάσταση» στον χώρο των οικιακών λευκών συσκευών, αλλά και οι φούρνοι της και τα πλυντήριά της. Χρησιμοποιώντας το Aeroperfect «υπόσχεται» όχι μόνο τα πιο νόστιμα και καλοψημένα φαγητά αφού παρέχει τη δυνατότητα ισόποσης κατανομής του αέρα στον φούρνο. Κάτι τέτοιο εξασφαλίζει και την ελαχιστοποίηση των διακυμάνσεων της θερμοκρασίας για ομοιόμορφο μαγείρεμα σε λιγότερο χρόνο που σημαίνει επίσης εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Τα «πάνω- κάτω» έχει φέρει η Beko και στο πλύσιμο των ρούχων καθώς με την τεχνολογία Steamcure πετυχαίνει ευκολότερη αφαίρεση λεκέδων και με την τεχνολογία AquaTech® αυτό γίνεται στο χαμηλότερο επίπεδο ενεργειακής κατανάλωσης της Α κλάσης, με τη διπλάσια φροντίδα. Χάρη στις εξελιγμένες τεχνολογίες, τα πλυντήρια της Beko είναι από τα πιο γρήγορα στην αγορά με χρόνο πλύσης στα 28 λεπτά για πλήρες φορτίο. Επομένως, δεν χρειάζεται πλέον να… θυσιάζουμε ούτε την αποτελεσματικότητα των συσκευών, ούτε τη φύση.

H Beko δεν είναι τυχαίο ότι έχει καταστεί ένα ισχυρό brand στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά, με μεγάλη εμπειρία στο «κομμάτι» των λευκών συσκευών και με σπουδαίες διακρίσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς. Το «μυστικό» του success story της είναι ότι συνδυάζει την καινοτομία με τα υψηλά κατασκευαστικά standard των προϊόντων της και το «πράσινο» αποτύπωμά τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ