Χωρίς Μοδέστο με Άρσεναλ

Χωρίς Μοδέστο με Άρσεναλ

 

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν πήρε τον Φρανσουά Μοδέστο στην αποστολή για Άρσεναλ ώστε να του δώσει ανάσες ενόψει του ντέρμπι με ΠΑΟ. Πολλές δοκιμές από τον Πορτογάλο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τρίτης με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, δίχως κάποιο απρόοπτο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον Φρανσουά Μοδέστο, θεωρώντας ότι ο Κορσικανός μέσος είναι καταπονημένος από τα συνεχή ματς και θέλοντας να τον «φρεσκάρει» για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Τη θέση του Μοδέστο στην ενδεκάδα είναι πιθανό να πάρει ο Ντιακιτέ, εκτός αν υπάρξει επιλογή όπως στο Emirates, δηλαδή να παίξει ο Σιόβας στα χαφ και ο Κοντρέρας μαζί με τον Μανωλά στην άμυνα.

Ο Τοροσίδης θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ αν πάει ο Ντιακιτέ στο κέντρο, τη δεξιά πλευρά στην άμυνα μπορεί να καλύψει ο Παπάζογλου.

Υπάρχουν πάντως αρκετά ακόμη ερωτηματικά για τις τελικές επιλογές του Ζαρντίμ (αν θα βάλει από την αρχή τον Ιμπαγάσα, αν θα επαναφέρει τον Μασάντο, αν θα παίξει φορ ο Τζεμπούρ ή ο Μήτρογλου), οι οποίες θα ανακοινωθούν όπως πάντα στους παίκτες, λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ