Χωρίς Ιμπαγάσα στην Τούμπα

Χωρίς Ιμπαγάσα στην Τούμπα

Χωρίς τον Ιμπαγάσα θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αργεντίνος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της ομάδας του…

Ο Αργεντινός μέσος αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (24/11), με αποτέλεσμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στις στημένες φάσεις, ρίχνοντας το βάρος στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους, υπό τις διαρκείς οδηγίες του Ζαρντίμ και των συνεργατών του. Στη συνεχεία έπαιξαν και δίτερμα, συνεχίζοντας να δουλεύουν επάνω στην τακτική τους.

Την 20άδα που επέλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με αερόβιο στο γήπεδο και μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ