Χαλάει του Φιγκερόα;

Χαλάει του Φιγκερόα;

Μια διαφορετική διάσταση στην μεταγραφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό δίνει ο πατέρας του Αργεντινού επιθετικού, Χόρχε, η οποία μάλιστα είναι ικανή να χαλάσει ακόμα και την όποια συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο γιος του δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Εμέλεκ και παράλληλα, δεν έχει συμφωνήσει με το Τριφύλλι. Αν το δεύτερο μπορεί να ξεπεραστεί, το πρώτο εφόσον ισχύει, ακυρώνει τη μεταγραφή!

Ο Χόρχε Φιγκερόα μίλησε στην ιστοσελίδα ahoradeportes και τόνισε: “Σημαντικά θέματα βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα. Προς το παρόν ο Λούτσο είναι παίκτης της Εμέλεκ”.

Εάν αποδειχθεί ότι ο 32χρονος επιθετικός δεν έχει μείνει ελεύθερος πριν τις 31 Ιανουαρίου, αλλά αντίθετα δεσμεύεται με την ομάδα του Εκουαδόρ, σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει ως ελεύθερο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που είναι η σχετική διορία.

Μένει να ξεκαθαριστεί άμεσα τι ισχύει, ώστε να διαπιστωθεί εάν η είδηση είναι αληθινή ή οι δηλώσεις του πατέρα του Φιγκερόα δεν έχουν γίνει ποτέ.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό υποστήριζαν ότι η ενημέρωση που έχουν από τον ατζέντη του Αργεντινού και τον Ούγκο Βαρέλα, είναι πως ο Φιγκερόα έχει αποδεσμευτεί και μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο.

Πηγή: sport24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ