Wimbledon: Τρελαίνει» κόσμο η 16χρονη Αντρέεβα

«Τρελαίνει» κόσμο η 16χρονη, Μίρα Αντρέεβα, στο μονό των γυναικών του Wimbledon. Αν και προερχόμενη από τους προκριματικούς η νεαρή Ρωσίδα, η οποία έκλεισε τα 16 τον περασμένο Απρίλιο, «γράφει» τη δική της Ιστορία στο λονδρέζικο Major, καταφέρνοντας σήμερα να «πετάξει έξω» και την Αναστάσια Ποταπόβα με 2-0 σετ (6-2, 7-5) και να προκριθεί πανηγυρικά στον 4ο γύρο του κορυφαίου τουρνουά.

Έχοντας αποκλείσει νωρίτερα την Κινέζα, Ζίγιου Ουάνγκ (νο65 στον κόσμο) και το νο11 της WTA, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (πήρε το πρώτο σετ και στη συνέχεια η Τσέχα αποχώρησε ενώ βρισκόταν πίσω με 4-0 game), η νεαρή Ρωσίδα (νο102 στην παγκόσμια κατάταξη) κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη… θαύμα απέναντι στο νο23 του κόσμου, την Αναστάσια Ποταπόβα.

Χρειάστηκε μία ώρα και 35 λεπτά για να φτάσει στο 2-0 και να προκριθεί στην φάση των «16» ενός Grand Slam, για πρώτη φορά στην καριέρα της, σημειώνοντας, μάλιστα, εκπληκτική ανατροπή στο 2ο σετ όπου βρέθηκε πίσω στα game με 1-4!

Πριν το Γουίμπλεντον, η Αντρέεβα δεν είχε ούτε μία συμμετοχή σε διοργάνωση σε γρασίδι. Κι όμως, έχει φτάσει πάρα πολύ ψηλά και ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει η συνέχεια με την… φόρα που έχει πάρει.

Εναντίον της συμπατριώτισσάς της έβγαλε 16 winners και υπέπεσε σε 23 αβίαστα λάθη, ενώ η Ποταπόβα έκλεισε τον αγώνα με 23 winners, αλλά και 45 αβίαστα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ