Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκλονιστική ανάρτηση της για την επέτειο γάμου με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Να προσέχεις το κομμάτι μου»

Πρώτη επέτειος γάμου χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη για την Δώρα Τσαμπάζη, η οποία σαν σήμερα 9 Ιουλίου το 2016 είχε παντρευτεί με τον αδικοχαμένο Ολυμπιονίκη.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2022 νικημένος από τον καρκίνο. Με αφορμή την επέτειό τους, η Δώρα Τσαμπάζη ανέβασε μέσω Instagram story, μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους από την ημέρα που παντρεύτηκαν και στην οποία ακούγεται το εξής απόσπασμα:

«Γεια. Πήρα να δω τι κάνεις. Ελπίζω να είσαι καλά. Σου στέλνω αυτό χωρίς πρόλογο ή δεύτερες σκέψεις, συνδέσεις ή ενοχές. Απλώς, ξεμπλέκω αυτό που υπάρχει μέσα στο στήθος μου. Δε θα σε κοιτάω με τον ίδιο τρόπο αλλά, θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ. Και κάθε φορά που θα κλείνω τα μάτια μου θα είναι όλα εκεί, όλα όσα έχω κρατήσει.

Άλλωστε, είμαστε σαν ένα ζευγάρι διαφορετικές κάλτσες. Έτσι μου έλεγες. Εγώ μια από αυτές τις πολύχρωμες με τρύπες και μπαλώματα κι εσύ, μια άσπρη βαμβακερή. Να προσέχεις το κομμάτι μου, ε; Θα προσέχω το δικό σου. Σε αγαπώ. Δική σου».

Δώρα Τσαμπάζη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ