«Βόμβα» στη Λίβερπουλ: Αποχωρεί ο Κλοπ στο τέλος της σεζόν

«Βόμβα» στη Λίβερπουλ. Ο Γιούρκεν Κλοπ πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός ανέλαβε στο Άνφιλντ τον Οκτώβριο του 2015, αλλά τώρα αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στη Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ έχει κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ με τους «Κόκκινους», αλλά αποκάλυψε ότι έχει ξεμείνει από ενέργεια και δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο. Εξήγησε την απόφασή του να παραιτηθεί σε μια συναισθηματική συνέντευξη, στην οποία μοιράστηκε την αγάπη του για τον σύλλογο, τους οπαδούς και την πόλη.

«Μπορώ να καταλάβω ότι είναι ένα σοκ για πολλούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή, όταν το ακούς για πρώτη φορά, αλλά προφανώς μπορώ να το εξηγήσω – ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να το εξηγήσω. Λατρεύω τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο, αγαπώ τα πάντα σε αυτή την πόλη, μου αρέσουν τα πάντα στους υποστηρικτές μας, αγαπώ την ομάδα, αγαπώ το προσωπικό. Αγαπώ τα πάντα. Αλλά το ότι εξακολουθώ να παίρνω αυτή την απόφαση, σας δείχνει ότι είμαι πεπεισμένος ότι είναι αυτή που πρέπει να πάρω», είπε.

«Ξεμένω από ενέργεια. Δεν έχω πρόβλημα τώρα, προφανώς, το ήξερα ήδη από καιρό ότι θα πρέπει να το ανακοινώσω κάποια στιγμή, αλλά τώρα είμαι απολύτως καλά. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. Ύστερα από τα χρόνια που ήμασταν μαζί και έπειτα από τόσο χρόνο που περάσαμε μαζί και όλα αυτά που περάσαμε μαζί, ο σεβασμός μεγάλωσε για εσάς, η αγάπη μεγάλωσε για εσάς και το λιγότερο που σας οφείλω είναι η αλήθεια – και αυτή είναι η αλήθεια», συνέχισε ο Κλοπ.

Ο Κλοπ ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ για την πρόθεσή του να παραιτηθεί, το περασμένο καλοκαίρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ