Βίντεο: Η συγκινητική κίνηση του Jude Bellingham – Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ σκέπασε με την κουβέρτα του με το ball boy

Ο Jude Bellingham έδειξε τη στοργική του πλευρά καθώς μοιράστηκε την κουβέρτα του με το ball boy κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ.

Το βίντεο τον κατέγραψε να δείχνει τη φροντίδα του στο παιδί κατά τη διάρκεια της νίκης της ομάδας στο Copa del Rey επί της Αραντίνα.  Ο Άγγλος μέσος καθόταν στον πάγκο, καθώς η ομάδα του Carlo Ancelotti κέρδισε χάρη στα γκολ των Joselu, Brahim Diaz και Rodrygo.

Ωστόσο, ο 20χρονος κέρδισε τα θετικά σχόλια, όταν παρατήρησε πως το αγόρι κρύωνε, ενώ εκείνος καθόταν στον πάγκο σκεπασμένος με την κουβέρτα.

Τότε, ο Bellingham αφαίρεσε την κουβέρτα του με την επωνυμία της ποδοσφαιρικής ομάδας και την τύλιξε γύρω από το αγόρι.

Η ευγενική χειρονομία έφτιαξε τη μέρα του παιδιού και σε μια συνέντευξη με έναν Ισπανό ρεπόρτερ μετά τον αγώνα είπε ότι ήταν η «πιο ευτυχισμένη του μέρα». 

Δεν ήταν η μόνη αλληλεπίδραση του Bellingham με τα ball boys του παιχνιδιού, πριν από τον αγώνα σταμάτησε με χαρά για να ποζάρει για selfies και φωτογραφίες με τα ενθουσιασμένα παιδιά.

Αυτό το περιστατικό είναι μια άλλη απόδειξη του πόσο γρήγορα ο Bellingham έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του συλλόγου, μετά τη μετακίνησή του από την Borussia Dortmund το καλοκαίρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ