ΒΙΝΤΕΟ-Σήκωσε την κούπα η Ρεάλ Μαδρίτης

ΒΙΝΤΕΟ-Σήκωσε την κούπα η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια» και πανηγύρισε τη 19η κατάκτηση του Copa Del Rey στην ιστορία της.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τη Ρεάλ, καθώς μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε τον σκορ με τον Ντι Μαρία. Ο Πορτογάλος βγήκε στη κόντρα και πλάσαρε ιδανικά τον Πίντο ο οποίος αλλοίωσε τη μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Στην αρχή της φάσης πάντως έχει προηγηθεί οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι με Τσάμπι Αλόνσο και Μόντριτς σταματούσαν τις οργανωμένες επιθέσεις της Μπαρτσελόνα, η οποία προσπάθησε να παίξει με σέντρες ώστε να διασπάσει την άμυνα των Μαδριλένων αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Άφαντος σε αυτό το πρώτο μέρος ήταν ο Μέσι, τίποτα το ιδιαίτερο και από τον Νεϊμάρ .

Η Ρεάλ ήταν πολύ καλή στις αντεπιθέσεις με Μπέιλ και Ντι Μαρία και σε μία από αυτές προήλθε και το γκολ με το οποίο προηγήθηκε.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν άστοχος στο 48′ και στο 54′, όπως και ο Μπενζεμά στο 66′ από την πάσα του Ντι Μαρία, έτσι την αστοχία αυτή τιμώρησε η «Μπάρτσα», καθώς ισοφάρισε στο 68′ με τον Μαρκ Μπάρτρα.

Ο νεαρός Καταλανός αμυντικός έφερε το ματς στα ίσα με καταπληκτική κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσάβι, εκτελώντας τον ανήμπορο να αντιδράσει Κασίγιας.

Το σουτ του Μπέιλ στο 71′ ήταν πάνω στον Πίντο, αυτό του Μόντριτς στο 81′ χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, αλλά στο 85′ η Ρεάλ κατάφερε να πετύχει το δεύτερο και καθοριστικό γκολ.

Η «βασίλισσα» βγήκε στην αντεπίθεση στο 85′ με τον Γκάρεθ Μπέιλ πραγματοποιεί μία πραγματικά εξαιρετική κίνηση. Ο Ουαλός ξεκίνησε από το κέντρο και έκανε κούρσα από αριστερά, πέταξε την μπάλα μπροστά βγάζοντας εκτός τον Μπάρτρα στο σπριντ και μπήκε στην περιοχή, όπου από κοντά σούταρε με το εξωτερικό και νίκησε τον Πίντο για να διαμορφώσει το τελικό σκορ και να χαρίσει ουσιαστικά το τρόπαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Μπαρτσελόνα: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Νεϊμάρ, Μέσι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Ίσκο, Μπέιλ, Μπενζεμά.

Δείτε το απίστευτο γκολ του Μπέιλ.

ΠΗΓΗ: pamesports

ΠΗΓΗ: youtube, HQAllGoals

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ