ΒΙΝΤΕΟ-Ενοχλημένος με τον Φέργκιουσον

ΒΙΝΤΕΟ-Ενοχλημένος με τον Φέργκιουσον

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά παραδέχθηκε πως τον ενόχλησε όταν έμαθε ότι για εκείνον δεν είναι παίκτης top επιπέδου.

Ο captain της Λίβερπουλ ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ του Σαββάτου και ρωτήθηκε για το σχόλιο στην αυτοβιογραφία του «Φέργκι», ο οποίος έγραψε πως δεν θεωρεί τον Τζέραρντ παίκτη κορυφαίου επιπέδου. 

«Δοκιμάστηκα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ήμουν 13 ετών και ήθελαν να υπογράψω επταετές συμβόλαιο. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κι αυτά που έχει καταφέρει είναι φανταστικά. Γι’ αυτό άλλωστε πούλησε τόσο πολύ το βιβλίο του από την πρώτη εβδομάδα. Όμως ενοχλήθηκα λίγο όταν διάβασα πως για εκείνον δεν είμαι παίκτης του κορυφαίου επιπέδου. Πάντως δεν θα χάσω και τον ύπνο μου. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. Προσπάθησε να με πάρει τη σεζόν 2002/03, μετά ξαναπροσπάθησε και προφανώς αρνήθηκα, άρα δεν θα το πάρω και κατάκαρδα», τόνισε ο Τζέραρντ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Τσέλσι να τον αποκτήσει: «Προσπάθησε δύο φορές να με αποκτήσει, το 2005 και το 2006. Είμαι άνθρωπος της Λίβερπουλ, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως τράβηξε την προσοχή μου, γιατί τότε η Τσέλσι έκανε μεγάλα πράγματα. Ξόδευαν τεράστια ποσά, ενώ εκείνη την περίοδο η Λίβερπουλ είχε προβλήματα και η σχέση μου με τον Ράφα Μπενίτεθ είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Όμως μπορώ να πω από τα βάθη της καρδιάς μου ότι η καλύτερη απόφαση που πήρα ήταν να μείνω στην ομάδα που αγαπώ». 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ