Βασίλης Σπανούλης: Γεμάτο λάμψη και αστέρια το Gala προς τιμήν του – Δείτε ΦΩΤΟ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή του πρώην αρχηγού του στο ΣΕΦ και για αυτό το λόγο το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε Gala προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, με προσωπικότητες από όλους τους χώρους να δίνουν το παρών.

Ειδικότερα, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θα δει τη φανέλα του με το νούμερο 7 να αποσύρεται ψηλά στον ουρανό του Στάδιού Ειρήνης και Φιλίας σε μία λαμπερή εκδήλωση που θα συνοδευτεί από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ολίμπια Μιλάνο και απόψε πραγματοποιήθηκε το Gala προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων.

Το παρών στην λαμπερή βραδιά έδωσαν και παλιές “φιγούρες” των ευρωπαϊκών γηπέδων όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Ζήσης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Πέρο Άντις, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο άλλοτε προπονητής του στον Ολυμπιακό, Γιάννης Σφαιρόπουλος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος.

Ο ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς ήταν επίσης προσκεκλημένος, ενώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Κώστας Καραπαπάς και ο Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος και της Εταιρικής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης έδωσε το παρών, όπως και ο διευθύνων σύμβουλος της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Δείτε Φωτογραφίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ