United Cup: Μεγάλη νίκη για την Μαρία Σάκκαρη – Έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα κόντρα στην Κροατία

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup, που θα διεξαχθούν στο Σίδνεϊ βρίσκεται πλέον η Ελλάδα, χάρη στη νίκη που σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Πέτρα Πάρτιτς με 6-3, 6-3 σε 1 ώρα και 39 λεπτά.

United Cup: Ισοφάρισε για την Ελλάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς – «Απλά δεν ήθελα να χάσω»

Αν και στον πρώτο αγώνα του τελικού του Περθ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την Ντόνα Βέκιτς με 6-2, 6-0, εν συνεχεία ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-0, 6-7, 7-5 του Μπόρνα Τσόριτς. Με τη νίκη της Σάκκαρη, η Ελλάδα προηγείται με 2-1 και σειρά παίρνει η μάχη ανάμεσα στον Στέφανο Σακελλαρίδη που πήρε ξανά, όπως και χθες τη θέση του Μάικ Περβολαράκη απέναντι στον Μπόρνα Γκόγιο.

Ιδανικά η Ελλάδα θέλει νίκη του Σακελλαρίδη για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Σίδνεϊ με 3-1, αλλά ακόμη κι αν οι Κροάτες ισοφαρίσουν σε 2-2, ακολουθεί το μεικτό διπλό, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπορούν να κάνουν ξανά τη διαφορά, απέναντι σε Κόριτς και Βέκιτς.

Πάντως, η Ελλάδα διατηρεί ελπίδες πρόκρισης και ως η καλύτερη φιναλίστ, σε περίπτωση ήττας στο σύνολο από την Κροατία, καθώς έχει καλό ρεκόρ στις τρεις αναμετρήσεις της μέχρι τώρα στο Περθ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ