Τσιτσιπάς: Η ερωτική εξομολόγηση για την Πάουλα – «Είμαστε αδελφές ψυχές»

Συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα Bild παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή τη συμμετοχή του στο τουρνουά «Boss Open» της Στουτγκάρδης, στην οποία όμως μίλησε κυρίως για τον έρωτα του με την Πάουλα Μπαδόσα. 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανάρτηση με… μήνυμα από τον πρώην σύντροφο της Μπαντόσα

«Έχασα από τον Ακλκαράθ αλλά όλοι ασχολούνται για τη σχέση μου με την Πάουλα. Είναι περίεργο πώς λειτουργεί ο κόσμος! Νομίζω ότι είναι προφανές! Είναι ακόμα μυστικό, υπάρχει αβεβαιότητα; Δεν υπάρχει τίποτα αβέβαιο, νομίζω. Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ τόσο πολύ κάποια άλλη, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος που άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο. Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, σε αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο διότι όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι κάτι θα βρεις και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και συμβαδίζουμε σε αυτό» δήλωσε.

«Είμαστε αδελφές ψυχές με την Πάουλα»

«Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι φιλία αυτό που έχω με την Πάουλα Μπαδόσα, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδελφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα. Υπάρχει μόνο μια εκδοχή. Πάντα πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλα. Πιστεύω σε αυτό. Προσωπική ζωή, τένις. Δεν στόχευα σε τίποτα, απλά συνέβη. Και όταν συμβεί, δεν μπορείς να πας εναντίον του. Ειδικά όταν υπάρχει μια τέτοια σύμπραξη, ένας τόσο καλός άνθρωπος δίπλα σου, που θα σε βοηθήσει. Που θα είναι δίπλα σου για τα πάντα, το ίδιο κι εσύ. Αν υπάρχει κάποιος που καταλαβαίνει τη ζωή μου καλά, που τη ζει με τον ίδιο τρόπο, αυτή είναι η Πάουλα. Είμαι τυχερός που ήρθε στη ζωή μου» τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν κρύβεται ο έρωτάς του για την Μπαντόσα – «Ζει στο κεφάλι μου… χωρίς ενοίκιο»

Τσιτσιπάς: «Θέλω το grand slam αλλά δεν πρέπει να γίνει εμμονή»

«Το στυλ μας με τον Ζβέρεφ είναι τελείως διαφορετικό. Του αρέσει να παίζει πολύ από την baseline, εγώ είμαι το ίδιο άνετος στο φιλέ. Μπορώ να γίνω πολύ δημιουργικός, βγάζω slice, top spin, φλατ χτυπήματα. Δεν μου αρέσει να κατασκηνώνω στην baseline, μου αρέσει να πηγαίνω στην μπάλα, να παίρνω μερικές μπάλες νωρίς. Νομίζω ότι εγώ έχω περισσότερη ποικιλία, αν θα έπρεπε να κάνω σύγκριση. Έχει δυνατό παιχνίδι στη βασική γραμμή, έχει δουλέψει πάνω σε αυτό, είναι σαν τοίχος στα ράλι, αλλά εγώ μεγάλωσα με ένα διαφορετικό στυλ, ο προπονητής μου με δίδαξε διαφορετικά. Δεν μπορείς να πεις καλύτερα ή χειρότερα, είναι απλά προσωπική προτίμηση. Νομίζω ότι είναι φανερό στο court.

«Αν έπρεπε να ποντάρω ποιος θα πάρει πρώτος από τους δύο grand slam, προφανώς και θα ήταν σε μένα. Δεν βλέπω λόγο να ποντάρω στον αντίπαλό μου! Πιστεύω ότι μπορώ, όσο μπορεί και εκείνος, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Είχε σοβαρό τραυματισμό και ήταν εκτός για πολύ καιρό, εγώ ας πούμε ότι είμαι πιο “ζεστός”, με περισσότερα ματς στα πόδια μου. Του εύχομαι τα καλύτερα, να επανέλθει 100%, διότι είναι οδυνηροί αυτοί οι τραυματισμοί, όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις έναν αντίπαλο να ταλαιπωρείται έτσι και να είναι εκτός για τόσο πολύ. Ακόμα και να μην κερδίσω σλαμ, θα είμαι και πάλι ο χαρούμενος Στέφανος. Δεν θέλω να γίνει εμμονή, είναι περισσότερο στόχος, όνειρο. Τα όνειρα καμία φορά δεν γίνονται πραγματικότητα, αλλά τα κυνηγάς, δουλεύεις και βλέπεις τι θα συμβεί. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, μακάρι να ήταν».

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θέλω την Πάουλα Μπαντόσα και ένα σπορ αυτοκίνητο» – ΒΙΝΤΕΟ

«Βελτιώνομαι και στην επιφάνεια με χόρτο»

«Θα μπορούσε να με φανταστώ να κερδίζω το Roland Garros, που είναι από τα αγαπημένα μου. Μου αρέσει να παίζω στο χώμα. Τελευταία έχω γίνει πολύ καλός στο χορτάρι και έχω αυτοπεποίθηση, νομίζω ότι μου ταιριάζει πολύ. Αν είμαι σε καλή μέρα, νιώθω ότι μπορώ να παίξω εξαιρετικά απέναντι σε οποιονδήποτε. Ποτέ δεν ξέρεις, θα κρατήσω την πόρτα ανοιχτή για τα πάντα!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK