Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Σείστηκε» το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία για τα 50 χρόνια – «Βροχή» τα σχόλια στο Twitter

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο το βράδυ της Τετάρτης στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για τα 50 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο enikos.gr: «Δεν ονειρεύτηκα καριέρα, ήθελα μόνο να τραγουδάω»

Ο «αιώνιος έφηβος» αποθεώθηκε από τους 50 χιλιάδες παρευρισκόμενους, οι οποίοι ένωσαν τη φωνή τους με τον αγαπημένο τους ροκ τραγουδιστή και «σείστηκε» το στάδιο.

Από νωρίς θαυμαστές του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έσπευσαν στο Καλλιμάρμαρο και οι γύρω δρόμοι είχαν «πλημμυρίσει». Σε μια μαγική βραδιά, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές και συγκινητικές στιγμές στην γεμάτη ορμή συναυλία.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ταξίδεψε το κοινό του με τα διαχρονικά, αγαπημένα τραγούδια του, τα οποία έχουν γράψει ιστορία.

Ο κόσμος δεν σταματούσε να τον χειροκροτεί και να τον επευφημεί, ενώ πολλά είναι και τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter, όπου χρήστες ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο από τη μεγαλειώδη συναυλία.

«Μαγική βραδιά. 50 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου» έγραψε ένας χρήστης.

Άλλος έγραψε «Βασίλη ζούμε για να σε ακούμε», χρησιμοποιώντας το γνωστό πλέον σύνθημα που ακούγεται σε κάθε του μουσική εμφάνιση.

Χρήστης ανέφερε ότι «ο άλλος 73 χρονών κατέβηκε μέχρι το καλλιμάρμαρο, το γέμισε με 60.000 κόσμο, κατέθεσε κάτι αριστουργήματα και σηκώθηκε κι έφυγε. Έτσι για πλάκα. Αυτές είναι καλλιτεχνικές πορείες μάγκα μου…».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Θρύλος», ενώ υπήρχαν και σχόλια από γονείς που τα παιδιά τους πήγαν στη συναυλία, όπως: «τα παιδιά μου με την παρέα τους πήγαν χθες στην συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο κ γύρισαν ενθουσιασμένα… διαχρονικός Βασίλης».

Δεν έλειψαν βέβαια και κάποια αρνητικά σχόλια και αναφορές ότι η συναυλία έγινε κανονικά παρά την κήρυξη εθνικού πένθους για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ