Τσέλσι: Στους Μπλε ο Καϊσέδο με ποσό ρεκόρ – Δανεικός στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Κέπα

Η Τσέλσι συμφώνησε με την Μπράιτον για την απόκτηση του μέσου, Μόιζες Καϊσέδο, από τον Ισημερινό, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι το κόστος της μεταγραφής αποτελεί ρεκόρ για την Αγγλία.

Το Sky Sports ανέφερε ότι η Τσέλσι θα πληρώσει 115 εκατομμύρια λίρες (περίπου 133 εκ. ευρώ), «επισκιάζοντας» το προηγούμενο ρεκόρ που αφορούσε στον Ένζο Φερνάντες από την Μπενφίκα για 106,8 εκατομμύρια τον Ιανουάριο. Στο ρεπορτάζ προστίθεται ότι ο Καϊσέδο θα υπογράψει οκταετές συμβόλαιο, με τους «Μπλε».

Η Τσέλσι χρειάστηκε να αυξήσει την προσφορά της για τον παίκτη αρκετές φορές, αλλά τελικά έκλεισε την συμφωνία και ενώ η Λίβερπουλ είχε επίσης έρθει σε συμφωνία με την Μπράιτον στα 111 εκατομμύρια λίρες. Ο 21χρονος Καϊσέδο είχε ακόμη τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό του με τη Μπράιτον, αλλά είπε στον σύλλογο ότι ήθελε να φύγει και ξεκαθάρισε ότι ήθελε να πάει στο Στάμφορντ Μπριτζ και όχι στο Άνφιλντ.

Η Τσέλσι, που τερμάτισε 12η την περασμένη σεζόν, άρχισε την πορεία της στην Premier League με εντός έδρας ισοπαλία 1-1, με την Λίβερπουλ.

Δανεικός στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Κέπα

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι κατέληξαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του τερματοφύλακα Κέπα για μια σεζόν στον ισπανικό σύλλογο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (14/8).

Ο 28χρονος Ισπανός θα είναι ο αντικαταστάτης του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες μετά από ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης την περασμένη Πέμπτη.

Ο Κέπα εντάχθηκε στην Τσέλσι από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το 2018 έναντι αμοιβής ρεκόρ 80 εκατομμυρίων ευρώ για έναν τερματοφύλακα, αλλά η θέση του βασικού παρέμεινε ερωτηματικό για τον σύλλογο του Λονδίνου, ο οποίος υπέγραψε τον τερματοφύλακα Ρόμπερτ Σάντσεζ από την Μπράιτον αυτό το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε μόνο έναν ακόμη τερματοφύλακα στην πρώτη της ομάδα, τον Ουκρανό Αντρέι Λούνιν. Ο 24χρονος μετράει μόλις εννέα συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα για τον σύλλογο από τότε που υπέγραψε από τη Ζόρια Λουχάνσκ το 2018. Πέρασε τις δύο πρώτες σεζόν του στην Ισπανία ως δανεικός σε Λεγκανές, Βαγιαδολίδ και Οβιέδο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ