Ζούκερμπεργκ για τον αγώνα πάλης με τον Μασκ: Όταν σοβαρευτεί ξέρει πώς θα με βρει

Θέση για την αναμέτρηση του με τον Έλον Μασκ πήρε ο ιδρυτής του Facebook. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε ότι το αφεντικό της Tesla δεν θέλει σοβαρά να γίνει ο αγώνας πάλης μεταξύ τους.

«Κλείδωσε» η αναμέτρηση Μασκ εναντίον Ζούκερμπεργκ – Πού θα διεξαχθεί

«Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο Έλον δεν είναι σοβαρός και είναι ώρα να πάμε παρακάτω», έγραψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Εξήγησε ότι έδωσε μία ημερομηνία στην οποία θα μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας και η πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ ήταν πρόθυμη να νομιμοποιήσει τον αγώνα και τα έσοδα να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Ο Έλον δεν επιβεβαίωσε μία ημερομηνία και μετά λέει ότι χρειάζεται χειρουργείο και τώρα ζητάει να κάνουμε έναν εκπαιδευτικό γύρο στην πίσω αυλή μου. Εάν ο Έλον σοβαρευτεί για μία πραγματική ημερομηνία και ένα επίσημο γεγονός ξέρει πώς μπορεί να με βρει», ανέφερε ο ιδρυτής του Facebook.

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Λάνσαρε το Threads και έκανε ανάρτηση στο… Τwitter για πρώτη φορά από το 2012 – ΦΩΤΟ

Νωρίτερα ο Έλον Μασκ συνέχιζε την δημόσια αντιπαράθεση με τον Ζούκερμπεργκ. Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ τον αποκάλεσε «κότα» και έδωσε στην δημοσιότητα τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με τον ιδρυτή του Facebook. Στα μηνύματα ο Ζούκερμπεργκ, λέει στον Μασκ να προπονηθεί μόνος του και είτε να δεσμευθεί σε μία ημερομηνία για την αναμέτρηση ή να το ξεχάσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ