Τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο εν μέσω… φημολογίας

Οι φήμες ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να αποχωρήσει από την Γιουβέντους φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες.

Την ώρα που το μέλλον του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου είναι… αβέβαιο, ο Κριστιάνο τραυματίστηκε στο δεξί χέρι στην απογευματινή προπόνηση της Γιουβέντους χθες.

Ο Πορτογάλος άσος τραυματίστηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Άλεξ Σάντρο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση, συνοδευόμενος από μέλη της ιατρικής ομάδας της Γιούβε.

Ο τραυματισμός του Ρονάλντο θα αξιολογηθεί πριν από το παιχνίδι με την Έμπολι το Σάββατο.

Οι φήμες για τον Ρονάλντο

Την Κυριακή, ο Ρονάλντο ήταν μια “παράλειψη-έκπληξη” από την αρχική ενδεκάδα για το άνοιγμα της Serie A της Γιούβε με την Ουντινέζε, αλλά ο προπονητής Μαξ Αλέγκρι επέμεινε ότι η απόφαση ήταν καθαρά τακτική και δεν ήταν επιλογή του παίκτη.

Ο Ρονάλντο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να βάλει ένα γκολ της τελευταίας στιγμής, το οποίο τελικά ακυρώθηκε από το VAR για οριακό οφσάιντ, καθώς το παιχνίδι τελείωσε 2-2.

Ρονάλντο Γιουβέντους

Η Γιουβέντους αναμένει ότι ο Ρονάλντο θα παραμείνει στο σύλλογο παρά το γεγονός ότι είναι “ανοιχτός” να φύγει αυτό το καλοκαίρι.

Δημοσιεύματα θέλουν τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στην πόλη και να συζητά με τους υπεύθυνους της ομάδας, ενώ ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ